Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, és még sokan mások: brutális sztárparádé Pitbull új albumán!

Pitbull

Mr. Worldwide, vagyis Pitbull, a többszörös platina eladásokkal rendelkező előadó, akinek saját csillaga van a Hollywood-i hírességek sétányán, valamint Grammy-díjjal is büszkélkedhet, március 17-én megjelentette a 10. albumát, Climate Change címmel. Egyúttal az új klipjéről is lerántotta a leplet: az Options-t Jamaicán forgatták, és Bob Marley fia, Stephen Marley vendégeskedik benne.

A Climate Change egyébként is bámulatos sztárparádét vonultat fel: többek között Robin Thicke, Joe Perry (Aerosmith), Travis Barker (Blink 182), Flo Rida, Enrique Iglesias, Ty Dolla $ign, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Leona Lewis és R. Kelly is gazdagítja a közreműködők listáját. A lemez rögtön meg is hódította a közönséget: 9 ország iTunes listáján nyitott a Top 10-ben.

Tíz album, tíz világkörüli turné: ez óriási megtiszteltetés!” – fogta rövidre mondandóját az album kapcsán Pitbull. „Minden tiszteletem a rajongóimé, hogy ezt lehetővé tették. Találkozunk 2017-ben is!

Pitbull – polgári nevén Armando Christian Perez – a szórakoztató- és kereskedőipar egyik emblematikus figurája. Saját vodkával és illatmárkával rendelkezik, számtalan szponzorációs kampányhoz adta az arcát és a nevét, produkciós irodát és rádió állomást vezet tulajdonosként, megkapta Miami városának kulcsát, a “Látogass el Floridába!” program nagykövete, a viaszszobra pedig az Orlandoi-i Madame Tussaud Múzeumban látható. 15 országban voltak listavezetők a dalai, 9 milliárd (!!) YouTube megtekintést tudhat a magáénak, megközelítőleg 70 millió kislemezt és 6 millió albumot adott el világszerte.