P!NK – “TRUSTFALL” – Megjelent P!NK kilencedik stúdió albuma!

P!NK – “TRUSTFALL” – Megjelent P!NK kilencedik stúdió albuma!

 P!NK megjelentette várva várt kilencedik stúdió albumát, a TRUSTFALL-t az RCA Records (Sony Music) gondozásában.

Az albumon megtalálható a “Never Gonna Not Dance Again” című sláger és a nemrég bemutatott címadó kislemezdal, a “Trustfall”, valamint az édesapjának emléket állító “When I Get There”. A TRUSTFALL P!NK eddigi legsebezhetőbb és legüdítőbb oldalát mutatja meg a rajta hallható műveken keresztül. Az albumon közreműködik Chris Stapleton, a The Lumineers és a First Aid Kit, míg a dalszerzők és producerek közt olyan hírességeket találunk, mint Max Martin, Shellback, Greg Kurstin, FRED, Billy Mann és sokan mások. A TRUSTFALL a bizonytalanság, a szabadság és az elengedés magasságait és mélységeit tárja fel előttünk.

“Talán erre az albumra vagyok a legbüszkébb.” – mondja P!NK. “Kapd fel a legkényelmesebb melegítődet, szakíts egy órányi én-időt magadnak, és indítsd el az első dalt. Két kellékre lesz majd szükséged: papírzsepire és tánccipőre.”

P!NK-ről:

2000-es bemutatkozása óta P!NK 9 stúdió albumot, 1 Greatest Hits albumot jelentetett meg, melyek több mint 60 millió példányban keltek el világszerte, 15 kislemeze került be a Billboard Hot 100 Top10-ébe (melyek közül négy #1 is volt), és világszerte teltházas arénákban játszik. Ezen felül nyert már három Grammy-díjat (21 jelölés mellett), egy Daytime Emmy-díjat, hét MTV Video Music Awardot, köztük a 2017-ben kapott Vanguard Awardot, két MTV Europe Music Awardot, két People’s Choice Awardot, 2013-ban a Billboard a “Woman of The Year” címmel tüntette ki, illetve 2019-ben az Outstanding Contribution To Music Awardot kapta a Brit Awardson (az első nemzetközi előadóként). Szintén 2019-ben megkapta saját csillagát a Hollywood Walk of Fame-en. Legutóbb 2021-ben pedig a Billboard Music Awardson ő kapta az Icon életműdíjat.

Legutóbbi stúdió albuma, a Hurts 2B Human sorozatban a harmadik volt, mely #1 pozícióban debütált a Billboard 200 album listán és 8 további országban debütált szintén #1 pozícióban. Az első kislemezdal, a “Walk Me Home” P!NK tizedik #1 slágere lett a Billboard Adult Pop Airplay listáján, mellyel tovább növelte saját rekordját a legtöbb helyezést elérve ebben a formátumban a szóló előadók között. A dal a “Can We Pretend”-del egyetemben P!NK hatodik és hetedik #1 slágere a Billboard Dance Club Songs listáján. 2019 végén ért véget sok elismerést kapott Beautiful Trauma világkörüli turnéja, melyen 156 koncertet adott 18 országban több mint 3 millió koncertjegyet eladva világszerte. A turné a Billboard Boxscore listáján a 10. valaha volt legnagyobb bevételét hozó turnéja, mely a legnagyobb női előadóhoz kapcsolódó turné volt az elmúlt évtizedben, ezért 2019 novemberében megkapta a Billboard Legend of Live Awardját.

2021-ben P!NK megjelentette a “Cover Me In Sunchine” című duettjét lányával, Willow Sage Harttal. Szintén 2021-ben megjelent a P!NK: All I Know So Far című, kritikusok által is elismert dokumentumfilmje az Amazon Prime Videon, valamint a hozzá kapcsolódó koncertfelvételeket tartalmazó album, az All I Know So Far: Setlist.

P!NK lelkes támogatója számtalan alapítványnak, köztük a No Kid Hungry, a Make-a-Wish Foundation, a Planned Parenthood, a REVERB, az Autism Speaks és a Human Rights Campaign illetve az UNICEF USA nagykövete is.