Pitbull – “Meltdown – EP” – Hallgasd meg az új EP-t!

Pitbull - Global Warming Meltdown Cd borító / CD Cover.

PITBULL MEGJELENTETTE NAGY SIKERŰ GLOBAL WARMING CÍMŰ ALBUMÁNAK DELUXE VÁLTOZATÁT GLOBAL WARMING: MELTDOWN CÍMMEL, 5 VADONATÚJ DALLAL NOVEMBER 25-ÉN

A GLOBAL WARMING: MELTDOWN RÉSZE

a “Timber” című új sláger Ke$hával, valamint további dalok Kelly Rowland, Mayer Hawthorne, Mohombi és Inna közreműködésével

A rádiókban #1 legtöbb helyen indult “Timber”  című, Ke$ával közösen készített kislemezének megjelenését követően a nemzetközi zenei szenzáció, Pitbull megjelentette legutóbbi, slágerekkel megpakolt albumának csordulásig töltött, deluxe változatát  GLOBAL WARMING: MELTDOWN címmel a Mr. 305./Polo Grounds Music/RCA Records/Sony Music gondozásában.

A GLOBAL WARMING: MELTDOWN-on a korábbi album dalokon felül helyet kapott a „Timber” Ke$hával….

…valamint 4 másik vadonatúj dal Kelly Rowland, Mayer Hawthorne, Mohombi és Inna közreműködésével, mely november 25-én jelent meg (a teljes tracklistát lásd alább).

Az 5 vadonatúj dal ezen felül elérhető egy kiegészítő EP-n is, egyszerűen MELTDOWN címre keresztelve, azoknak a rajongóknak, akik már megvásárolták korábban a „Global Warming”-ot.

GLOBAL WARMING: MELTDOWN  Deluxe Edition Tracklista:

Global Warming (featuring Sensato)

Don’t Stop The Party (featuring TJR)

Feel This Moment (featuring Christina Aguilera)

Back In Time (featured in Men In Black 3)                                

Hope We Meet Again (featuring Chris Brown)

Party Ain’t Over (featuring Usher & Afrojack)

Drinks For You (Ladies Anthem) (featuring J. Lo)

Have Some Fun (featuring The Wanted & Afrojack)

Outta Nowhere (featuring Danny Mercer)

Tchu Tchu Tcha (featuring Enrique Iglesias)

Last Night (featuring Havana Brown & Afrojack)

I’m Off That

Timber (feat Ke$ha)

**That High (featuring Kelly Rowland)

**Do It (featuring Tuxedo)

**Sun in California (featuring Mohombi)

**All the Things (featuring Inna)

 

**korábban kiadatlan felvétel

 

MELTDOWN EP Tracklista:

Timber (feat Ke$ha)

**That High (featuring Kelly Rowland)

**Do It (featuring Tuxedo)

**Sun in California (featuring Mohombi)

**All the Things (featuring Inna)

 

**korábban kiadatlan felvétel

 

A miamii születésű Pitbull aka Mr. Worldwide aka Mr. 305 egy globális sikerekkel büszkélkedő zenész, előadó, üzletember, divatikon és színész, aki eddigi karrierje alatt több mint 5 millió albumot és 40 millió kislemezt adott el világszerte. Pitbull több mint 15 országban ért el #1 pozíciót slágereivel és videoklipjeit már több mint 3 milliárd alkalommal nézték meg a YouTube-on, egyedül a “Give Me Everything”-et már több mint 300 milliószor. Világkörüli turnéja során teltházas koncerteket adott Amerikában, Kanadában és Európában, mielőtt a party hangulatot elvitte volna Japánba, Kínába és Latin Amerikába, és hamarosan Ausztráliába. Pitbull legutóbbi kiadványa, a “Global Warming” olyan óriási slágereket vonultat fel, mint a “Feel This Moment” Christina Aguilera közreműködésével, a “Don’t Stop The Party”, mely a több mint 2 millió példányban elkelt “Back In Time”-ot követte, valamint az “Outta Nowhere” Danny Mercer közreműködésével. A “Global Warming” a “Panet Pit” című album várva várt folytatása volt, mely nemcsak elismerő kritikákat kapott, de hatalmas kereskedelmi sikerre is szert tett több mint 1,7 millió példányos album eladásával és 19 millió eladott kislemezével.

Kiegészítve globális sikerét mint zenei művész, Pitbull szerepet vállalt a 20th Century Fox “EPIC” című animációs filmjében is Bufo hangjaként. Pitbull emellett egy szárnyait bontogató üzletember is saját, alacsony kalóriatartalmú prémium vodkamárkájával, a Volival, üzletrészével a The New Miami Subs Grill nevű ikonikus étteremlánc franchise-ban, mely miamii gyökereit erősíti, a RocDoc-kal, mely egy forradalmi hordozható hangszóró termékcsalád, és társulásával a Sheets nevű, szájban oldódó energiacsíkokat gyártó céggel. Ezen felül Pitbull olyan világmárkákkal kötött már szponzori szerződéseket korábban, mint a Bud Light, a Dr Pepper, a Pepsi (Latin Amerika), a Kodak, a Dodge és a Fiat.

 

“Timber” meghallgatás:

Soundcloud: http://smarturl.it/TimberSC

VEVO: http://youtu.be/zHESy8XsJPs

Deezer: http://www.deezer.com/album/7011813

További infok:

http://www.facebook.com/pitbull

http://www.twitter.com/pitbull

http://www.youtube.com/artist/pitbull

http://www.pitbullmusic.com

http://www.planetpit.com