Pitbull: Globalization – új album november 24-én! Itt a Celebrate – új dal/klip!

Pitbull - Globalization Cd Cover / CD borító - 2014.

A NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁR PITBULL MEGJELENTETI ÚJ ALBUMÁT NOVEMBER 24-ÉN GLOBALIZATION CÍMMEL

 RAJTA OLYAN KÖZREMŰKÖDŐKKEL, MINT CHRIS BROWN, JENNIFER LOPEZ, JASON DERULO, SEAN PAUL, JOHN RYAN, G.R.L, BEBE REXHA, CLAUDIA LEITTE ÉS SOKAN MÁSOK!

A „FIREBALL” CÍMŰ KISLEMEZ DAL MÁR MEGHÓDÍTOTTA A RÁDIÓKAT, ITT A „CELEBRATE”

JELENLEG TELTHÁZAS TURNÉN ENRIQUE IGLESIAS-SZAL.

Nem sokkal John Ryannel készített „Fireball” című kislemeze után a nemzetközi zenei szenzáció, Pitbull bejelentette vadonatúj albumát „GLOBALIZATION” címmel, mely november 24-én jelenik meg az RCA Records / Mr. 305 / Polo Grounds / Sony Music gondozásában.

A GLOBALIZATION albumon hallható lesz a „Celebrate (from Penguins of Madagascar)” című vadonatúj dal is, mely a „Madagaszkár pingvinjei” című komputer-animációs DreamWorks kaland-vígjáték betétdala is egyben. A filmet a 20th Century Fox terjeszti és november 26-ától kerül a mozikba.

A GLOBALIZATION albumon olyan szupersztár előadók és producerek működtek közre, mint mint Chris Brown, Jennifer Lopez, Sean Paul, Jason Derulo, Bebe Rexha, Claudia Leitte, G.R.L., Dr. Luke, Cirkut, Sermstyle, Lifted, Kinetics, Wallpaper és sokan mások.

A „Celebrate (from Penguins of Madagascar)” és a John Ryannel készített “Fireball” című új dalok mellett a GLOBALIZATION-ön hallható lesz két korábban megjelent sláger is, a G.R.L. közreműködésével készített „Wild Wild Love”, valamint a 2014-es FIFA Világbajnokság hivatalos dala, a „We Are One (Ole Ola)” Jennifer Lopez és Claudia Leitte közreműködésével. A teljes dallistát hamarosan bejelentik.

A jelenlegi zenei világ egyik legtermékenyebb előadója, Pitbull jelenleg Észak-Amerikában turnézik Enrique Iglesias-szal közösen teltházas arénák és nagyszerű kritikák kíséretében. A Rolling Stone így írta le az estét: „an unstoppable night of booty-shaking excitement …the beat never wavered and the stadium was never seated.”

Armando Christian Perez aka Pitbull egy globálisan sikeres zenész, előadó, üzletember, divat ikon és színész, aki karrierje során már több mint 5 millió albumot és 60 millió kislemezt adott el világszerte. Pitbullnak több mint 15 országban volt #1 slágere, videoklipjeit több mint 6 milliárd alkalommal nézték meg, és a közösségi médiában olyan elérést tud felmutatni, mint egyes televíziós hálózatok a világ körül. Pitbull előző albuma, a „Global Warming: Meltdown” olyan slágereket vonultatott fel, mint a „Feel This Moment” Christina Aguilera közreműködésével, a „Don’t Stopt The Party”, a „Back In Time” a Men In Black 3 akció-vígjátékból, valamint második #1 slágere a Billboard Hot 100-on, a „Timber” Ke$ha közreműködésével. A hamarosan megjelenő GLOBALIZATION első kislemeze, a „Fireball” a slágerlisták élvonalában található már szerte a világon. Pitbull világ körüli turnéi teltházas koncertekkel futottak Észak- és Dél-Amerikában, Európában és a Távol-Keleten.

Ebben az évben Pitbullt választották a „We Are One (Ole Ola)” című dal előadására Jennifer Lopezzel és Claudia Leittevel a FIFA Világbajnokság nyitó ünnepségén Sao Paoloban, Brazíliában. Armando emellett egyre sikeresebb üzletember saját prémium vodkamárkájával (Voli) és Pitbull névre keresztelt, férfiak és nők számára is elérhető parfümjeivel. Ezen felül számos nagy szponzorációs együttműködésben is részt vesz olyan top márkákkal, mint a Bud Light, a Dr. Pepper, a Kodak, a Dodge, és ezen felül egy televízis produkciós megállapodást is kötött az Endemol Észak-Amerika-i leányvállalatával, akik bejelentették saját produkciós cégét Honey I’m Home néven és egy szilveszteri TV specialt a Fox csatornán. A Playboy Enterprises-zal szintén stratégiai megállapodása van, és nemrég bejelentették, hogy 2015-ben saját csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán, mely tisztán mutatja, hogy Pitbull miért Mr. Worldwide.

 

További infok:

http://www.facebook.com/pitbull

http://www.twitter.com/pitbull

http://www.youtube.com/artist/pitbull

http://www.pitbullmusic.com

http://www.planetpit.com