James Arthur – “James Arthur” – Hallgasd meg az új albumot!

James Arthur - James Arthur Cd borító - CD cover 2013.

James Arthur debütáló albuma „James Arthur” címmel november 4-én jelent meg!

Rajta az első kislemezdal, a „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You”, mely október 20-án jelent meg.

A 2012-es brit X-Faktor győztes James Arthur szeptember végén bemutatta vadonatúj kislemez dalát „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You” címmel:

A mű október 20-ától elérhető digitálisan. A dalhoz Benga illetve Raf Riley Lunar C közreműködésével készített remixeket, melyek szintén elérhetőek az október 20-án megjelent kislemez részeként.

A dalt James közösen írta a TMS producer párossal (ismertebb nevükön Emeli Sandé és Professor Green). A „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You” az old-school soul, blues és rock keveréke, velőt rázó basszussal, bemutatva James szívből jövő és megragadó hangját legbombasztikusabb formájában. Az eredmény önmagáért beszél.

James szintén bemutatta saját nevére keresztelt debütáló albumát is, mely november 4-én jelent meg. Az albumon olyan nevek működtek közre, mint Naughty Boy (‘Roses’, ‘Supposed’, ‘Certain Things’, ‘Flyin’’), Salaam Remi (‘New Tattoo’), TMS (‘You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You’, ‘Recovery’), Mojam (‘Get Down’), Da Internz (‘Suicide’), Wayne Hector (‘Get Down’, ‘Supposed’) és Emeli Sandé, aki társszerzője és közreműködője is volt a gyönyörű ‘Roses’ című dalnak.

A teljes dallista:

1. You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You

2. Get Down

3. New Tattoo

4. Impossible

5. Lie Down

6. Recovery

7. Roses – James Arthur and Emeli Sandé

8. Supposed

9. Suicide

10. Is This Love?

11. Certain Things (Feat. Chasing Grace)

12. Smoke Clouds

13. Flyin’

Az album 2 lemezes deluxe változatban is elérhető, a második lemezen egy bónusz dal és az első korong további 4 dalának akusztikus változata hallható.

James BRIT Awardra is jelölt X-Faktor kislemeze, az „Impossible” 2012 leggyorsabban fogyó kislemeze volt Nagy Britanniában, és minden idők leggyorsabban fogyó X-Faktoros kislemeze több mint 2,5 millió példányos eladással világszerte, 34 különböző országban #1 pozíciót elérve az iTunes-on.

James már fiatalkorában dalokat írt és rögzített, miközben különböző bandákban játszott szülővárosa, Middlesbrough környékén, ám csiszolatlan tehetsége azonnal lenyűgözte az országot első X-Faktoros bemutatkozása alkalmával, amikor Tulisa „Young” című dalát adta elő egy lenyűgöző változatban. Végül az egyik legnépszerűbb versenyzője lett a show történetének, és az azonnal felismerhető „The Power of Love”, „Let’s Get It On” és „Hometown Glory” (Adele) feldolgozásaival megalapozta hírnevét, mint az egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb zenész, aki valaha kiemelkedett a showból.