Sean Paul vadonatúj albuma november 4-én jelenik meg!

Sean Paul - Full Frequency CD borító.

A nemzetközi szupersztár, Sean Paul vadonatúj album, a Full Frequency november 4-én jelenik meg.

(Magyarországon kiadja a Magneoton/Warner.)

A tavaly februárban megjelent, Grammy-díjra is jelölt Tomahawk Technique című album után a jamaikai pop/dancehall szupersztár Sean Paul hamarosan megjelenteti hatodik stúdióalbumát: a FULL FREQUENCY november 4-én jelenik meg a Magneoton/Warner gondozásában. A bevezető kislemez a Benny Blanco & The Cataracs által producerelt “Other Side Of Love” volt, mely számos ország slágerlistáit megjárta. A lemezen az aktuális “Turn It Up” című dal is szerepel, és olyan közreműködők vannak, mint Nicki Minaj, Juicy J, Iggy Azalea, Prince Royce, Konshens, Nyla, 2Chainz és Damian Jr. Gong Marley.

“Alig várom, hogy a rajongóim hallják a lemezt” – mondja Sean Paul.  – “A dancehall műfaj egyre erőteljesebben van jelen és egyre több műfajt befolyásol, ezt szerettem volna megmutatni az albumomon. Mindemellett nagyszerű volt olyan előadókkal dolgozni, akiket tisztelek.”

Íme a lemez hivatalos dallistája:

1. Riot (feat. Damian Jr. Gong Marley)

2. Entertainment 2.0 (feat. Juicy J, 2 Chainz and Nicki Minaj)

3. Pornstar (feat. Nyla)

4. Want Dem All (feat. Konshens)

5. Hey Baby

6.  Wickedest Style (feat. Iggy Azalea)

7.  Dangerous Ground (feat. Prince Royce)

8. It’s Your Life

9. Take It Low

10. Anyday

11. Lights On

12. Legacy

13. Other Side Of Love

14. Turn It Up

A FULL FREQUENCY egy újabb lépcsőfok a Grammy-díjas Sean Paul karrierjében: a nemzetközi szupersztár korábban olyan slágereket jegyzett, mint a “Get Busy”, a “Gimme The Light”, a “Like Glue”, a “We Be Burnin” és a “Temperature”; ezen kívül olyan énekesekkel dolgozott már együtt, mint Beyonce (Baby Boy), Blu Cantrell (Breathe), Rihanna (Break It Off) és a The Saturdays (What About Us). Sean Paul hangja különleges és összetéveszthetetlen a mai popmezőnyben. Eddigi karrierje során több mint 100 országban lépett fel.

További információ: www.allseanpaul.com