Cher – Closer To The Truth

Cher - Closer To The Truth CD borító.

Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezik új albummal 2013. szeptember 30-án. A Closer To The Truth felvételei Los Angelesben és Londonban zajlottak. A lemezen a vadonatúj dalok mellett megtalálható a You Haven’t Seen The Last Of Me, mely a Burlesque című filmben hangzott el. Az első kislemezdal, a Woman’s World első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán.

Az albumra két dalt írt P!nk (I Walk Alone és Lie To Me), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből (Take It Like A Man), és többek között Timbaland a producere. “Büszke vagyok az új lemezemre…szerintem a Cher rajongók biztosan nem fognak csalódni.”  – mondta a pop ikon egy interjúban a közelmúltban.

Az énekesnő nemzetközi promóturnéra indul hamarosan, és a világ legnagyobb TV show-iban várható a szereplése.

Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscar-t, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a Believe 20 millió példányban kelt el, a Believe dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop chart-on

 

http://www.cher.com/

https://twitter.com/cher