Janicsák Veca: Édes szavakkal

Janicsák Veca - Édes szavakkal sajtó fotó.

Janicsák Veca második önálló albuma szeptember 12-én csütörtökön jelent meg Édes szavakkal címmel. A CD-n és a digitális albumon egyaránt 13 vadonatúj felvétel kap helyet, melyek megalkotása során Veca nagyon komoly szerzői kvalitásokról tett tanubizonyságot. Két dal zenéjét teljes egészében ő írta, sőt a Prayerszövege is az ő alkotása, míg – a Lázár Tibor (Zagar, Occam) és Major Eszter által jegyzett Az igazi-t leszámítva – a többi dalban is társszerző volt Janicsák István és Szűcs Norbert mellett.

 „ igyekeztünk olyan albumot összeállítani, amelyen vannak erőt adó, jókedvű és mélyebb, elgondolkodtató dalok is. Úgy érzem, ez a lemez – azok a dalok is, amelyeket én írtam, s azok is, amelyeket mások írtak számomra – tükrözi azt, amilyen vagyok.” – nyilatkozta Veca a lemezről.

 Az album egyik különlegessége a Ki viszi át a Szerelmet című Nagy László vers megzenésített változata lesz, mert a gyönyörű vershez csodálatos zenét álmodtak meg a Vecáék.

 A megjelenés napján, szeptember 12-én Veca a Media Markt Westendben 17 órától dedikálta új albumát.

Majd ezután szeptember hónapban több Media Marktban is dekikálást tart:

  • 09.13. 16 óra – Nyíregyháza; 18 óra – Debrecen
  • 09.15. 15 óra – Pólus Center
  • 09.20. 17 óra – Miskolc
  • 09.21. 14 óra – Mammut
  • 09.28. 15 óra – Aréna Plaza

 

Az Édes szavakkal első kislemeze, a Mennyit adsz a lelkemért, már több rádió játszási listájára is felkerült, a Class FM-en pedig kiemelt dalként fut.

A dalhoz készült különleges lyric videóban Veca szerepel. Megtekinthető Veca Youtube/VEVO csatornáján:

 

Az Édes szavakkal már előrendelhető az iTunes-on, ahol a teljes lemezbe bele tudsz hallgatni: https://itunes.apple.com/hu/album/edes-szavakkal/id698797810

A fantasztikus új album mellett Veca és csapata koncert különlegességgel is készül a rajongók számára. 2013. november 30-án a RaM Colosseum-ban Veca szimfonikus koncert ad, ahol legnagyobb slágerei és az új album kulcsdalai megismételhetetlen produkció keretében, 20 fős szimfonikus zenekar közreműködésével kerülnek bemutatásra. Jegyek kaphatók a RaM Colosseum jegypénztárában, a Mammut I. Bevásárlóközpontban, illetve a Broadway jegyirodákban. Online jegyvásárlás: http://www.veca.hu/koncert

 www.veca.hu

www.facebook.com/janicsakveca

Janicsák Veca Media Markt Dedikálás.