Lights: A Cloud 9+ új klipje

 

Valami lehet ezekkel a fényekkel, hiszen Kanye West és Katy B után most a hazai rockstep nagyhatalom, a Cloud 9+ is megszólal a témában. Új, “Lights” című videójuk amellett, hogy tökéletes imidzsklip, letisztult szövegével és fülbemászó dallamaival 2014 egyik első hivatalos slágere.

A Cloud 9+ “Supernova” című első videóklipje tavaly ilyenkor robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.  Az élőhangszeres rockot/hiphopot és az elektronikus drum and basst/dubstepet keverő zenekarra a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton figyelt fel elsőként. A következő klip a “Breathe In”-hez készült, ami a VIVA és az MR2 rotációjába egyaránt bekerült, mellette pedig a Telenor Deezer reklámzenéje lett.

A zenekar újító voltán túl másik nagy aduja, hogy óriási bulit csinál élőben. 2013-ban adott számtalan koncertjének köszönhetően a Cloud 9+ a budapesti és a vidéki közönséget is meghódította. 

 


A banda fellépett önállóan az A38-on, a Pecsában a Punnany Massif, illetve a Parkban a Brains előtt, ősszel pedig a Compact Discót kísérte el lemezbemutató turnéjuk állomásaira. A fiúkkal emellett forgatott a VIVA Turné csapata, akik számos fontos hazai koncertzenekarral készítettek már műsort.

Az együttes szekere fénysebességgel száguldott tovább, a Cloud 9+ rövidesen a Red Bull szponzoráltja lett, így energikus új klipjük már a Made In Garage kezdeményezés keretén belül készült. A videó letisztult képi világával nagyszerűen harmonizál a “Lights” feszes dob és basszus alapja és masszív elektronikája, miközben a  két frontember dallamos éneke és dinamikus rapje koronázza meg a produkciót.

Legyen az újévi fogadalmad, hogy megosztod a klipet és elmész egy Cloud 9+ koncertre!

Facebook