Ma este Cloud 9+ a nagyszínpadon!

Cloud 9+

A Cloud 9+ zenekart Fonogramra jelölték, de most nem erről szeretnék beszélni, még akkor sem, ha egyszerre két kategóriában (Az év hazai elektronikus zenei hangfelvétele, Az év felfedezettje) versenyeznek június 1-én vasárnap este az Akvárium Klubban.

Amiről beszélni szeretnék, az szintén összefüggésben van az Akváriummal, azzal a különbséggel, hogy ez ma este lesz és Nagy-Szín-Pad! a neve, ami az MTVA és a VOLT Produkció közös „tehetségmutató” programja. Az idén először megrendezett Nagyszínpad!-on 15, a hazai popszakma fontos szereplői által kiválasztott, országosan ismert és sikeres produkció lép színpadra, akikre a közönség szavazhat a lent található három különböző módon. A győztesek a következő egy évben jelentős támogatásra számíthatnak a Petőfi Rádió részéről, továbbá főszereplőként vehetnek részt a VOLT-on, a Szigeten és a Strand fesztiválon, emellett videoklipet és turnétámogatást is kapnak.

A helyszínre mindenkit szeretettel várnak, de ha valaki nem (f)érne oda, a koncertet élőben végignézheti az M2-őn, vagy meghallgathatja a Petőfi rádión.

A Cloud 9+ 20:00-kor kezd:

https://www.facebook.com/events/715538631843933/

Szavazás (a koncertet követő 3 napig él):

Facebook profillal a www.nagyszinpad.com oldalon

Normál díjas SMS-ben a +36 XX 4422 999 számon (kód: cloud)

Instagramon bármilyen Cloud 9+-hoz köthető fotóval (hashtaget: #nsz #cloud)

Részletek: http://nagyszinpad.com/