Calvin Harris basszusgitárt penget Katy Perry és Pharrell Williams mellett!

Calvin Harris - Feels

Nem akármilyen szereplőkkel vette körbe magát az új klipjében a legismertebb skót DJ. Természetesen a Feels című hamisítatlan nyári sláger is rajta lesz Calvin Harris június 30-án megjelenő új albumán.

Nagy várakozás előzi meg a producer friss, Funk Wav Bounces Vol. 1. lemezét, és ezt a várakozást igyekszik is enyhíteni a sztár, hiszen a Feels már a negyedik új nóta – a Slide, a Heatstroke és a Rollin után -, amelyet megmutat a közönségnek a hónap legvégén érkező anyagról. Az új mű egyébként jelentős változást hoz az előadó pályafutásában, hiszen meglehetősen messzire kalandozik az olyan korábbi alkotásai által képviselt világtól, mint a My Way, a This Is What You Came For vagy a How Deep Is Your Love.

A napokban bemutatott Feels klipben valamennyi közreműködő (Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean) szerepel, a szakállt növesztett Harris pedig basszusgitáron kíséri a vokálokat szolgáltató szekciót.

A Grammy-díjas, többszörös platina eladásokkal büszkélkedő Calvin Harris új albumának elkészítésében nem kevesebb, mint 19 vendég vett részt – többek között a popzene olyan csillagai, mint a fentebb már említett Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean, valamint John Legend, Ariana Grande, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Frank Ocean, Travis Scott, Future, Kehlani vagy PARTYNEXTDOOR.