CocoTia – Nem Várok!

CocoTia

CocoTia nem pihen. Sorra érkeznek tőle a különlegesebbnél különlegesebb dalok, stílusok teljes tárháza. A többszázezres nézettséget hozó klipek, mint a Speed of Light és az Out of Touch után, az egzotikus hangzású CocoTia ezúttal egy teljesen új oldaláról mutatkozik meg. Most először egy magyar nyelvű dallal rukkolt elő a közönségnek. Legújabb száma a ‚Nem várok‘ egy könnyed, fülbemászó, szerelemre vágyakozó, nyári dal lett, amit a hős szerelmesektől, a vágyakozó szerelmesekig mindenkinek bátran ajánl az énekesnő.

A dal különlegessége, hogy ezúttal a magyar nyelvnek köszönhetően CocoTia maga írta a dal harmóniáját és a dalszöveget, ezért is érezhető az, egy szívbőljövő őszinte vallomásnak. A szövegben megtalálható metafórák és egyedi szóhasználatok miatt vált a dal különlegessé. Ezt megalapozva a klip érdekessége, hogy több technikai eszközt használtak a forgatás során, így a 4K-s kamerán keresztül, a gopro-n át a drone-ig több lehetőséget is kihasznált a forgató csapat, ezzel is látványossá téve a klipet.

A Dal mondanivalója, hogy ha egész életünkben vágyódunk valaki után akit még lehet nem is ismerünk, csak nekünk szánt a sors, előbb vagy utóbb biztos találkozunk vele, de ezért tennünk is kell, mennünk kell utána és akarnunk azt, hogy bevonzzuk a csodát, hogy „ég-tenger partján“ megtaláljuk az igazit. A klipben ez a lelkileg bejárt út az autózással lett párhuzamba állítva, de hogy a klip végén sikerül e megtalálni az igaz szerelmet „csillagpor hátán“ … kiderül.

CocoTia gőzerővel dolgozik az új dalokon, mind angol és magyar nyelven egyaránt, a hazai közönség igényeit szem előtt tartva. Valamint idén ősszel várható az első nagylemezének a megjelenése is, ami a sokszínűség jegyében lát majd napvilágot.