Fangler’s klippremier: „Valami szép”

Fangler’s

A budapesti Flanger’s zenekar jelenleg az országot járja a Kowalsky meg a Vega turnéjának vendégeként, de azért a srácoknak arra is volt idejük, hogy forgassanak egy videoklipet a „Valami szép” című dalukhoz.

A zenekar tagjai a következőket mondták a dalról és a klip forgatásának körülményeiről.

„A forgatás október 23-án, vasárnap zajlott a Csepel Művek egyik gyárépületében. Mivel előző nap esett, az épület nyílásain keresztül elázott a beltér, és kissé le is hűlt a hideg időjárásnak köszönhetően, úgyhogy a szünetekben nem győztük magunkra kapkodni a melegebb cuccokat, de szerencsére egyikünk sem betegedett le a forgatás végére. A helyszínválasztás nem véletlen, hiszen a rengeteg fali nyílás és oszlop, valamint a lepusztult környezet kitűnő hátteret szolgáltatott a kliphez, egyben szimbolizálta a szürke hétköznapokat, amelyekben, ha ügyesek vagyunk, mindig megtalálhatjuk a szépséget, és azokat a pillanatokat, amelyek napról napra feltöltenek minket. Ezeket a színes polaroid fotók jelképezik a kisfilmben. Szóval a látszat ellenére ez nem egy szerelmes dal, sokkal inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy együtt, gyűlölködés nélkül, a pozitív dolgokra koncentrálva sokkal szebb, értékesebb életet élhetünk.” 

A forgatókönyvet a zenekar menedzsere, Salai Kristine írta, a rendező Csordás Gábor Csocsó volt. A kamerákat Schmidt Alfréd operatőr kezelte, a fényekértDoka Márió felelt, fotósként Szabó Bogdán működött közre.

A Fangler’s legközelebb december 10-én lép fel Pécsett, az E78 klubban.