Nem Zara Larsson hibája, hogy megérkezett az új klipje

Zara Larsson

Aligha kell bemutatni a mindössze 18 esztendős Zara Larssont, hiszen a “Lush Life” című slágere az év egyik legtöbbet játszott felvétele. A skandináv énekesnő, aki az idei labdarúgó Európa-bajnokság nyitó- és záróünnepségén is fellépett, friss videóval jelentkezett.

A klip bemutatja, hogy a svéd szőkeség szerint néha az egyetlen módszer az, hogy megszabaduljunk a problémáktól (problémák = pasik), hogy a barátnőinkkel megszállunk egy kastélyt, és ott óriási partyt rendezünk.

 

Az “Ain’t My Fault” azonnal beindult a nemzetközi színtéren, és ezzel Larsson kisasszony legjobb nyitó eredményeket produkáló dala lett a megjelenés után. Az iTunes svéd és finn listáján a 2. helyig jutott, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Dániában és Írországban a TOP 15-ben foglalt helyet, míg Németországban, Ausztráliában és Új-Zélandon a TOP 30-ban debütált. A Spotify svéd slágerlistáján a 2. helyen indított, az összesített nemzetközi Spotify charton pillanatnyilag a 23. pozíció az övé, míg a magyar Spotify Top 50-ben a 25. helyen találjuk meg.