Megjelent David Bowie best of albuma, a Nothing Has Changed

David Bowie - Nothing Has Changed 2CD CD cover / CD borító 2014.

Semmi sem változott: David Bowie még mindig érti a dolgát!

Ma jelenik meg David Bowie várva várt kiadványa, a “Nothing Has Changed”, mely az első olyan best of lemeze, amely kompletten tekinti át életművét, sőt gondolt a gyűjtőkre is, így háromféle csomagolásban és digitálisan is megszerezhető. A kollekció egyik különlegessége, hogy az összes formátumnak különböző albumborítót tervezett a híres művész, Jonathan Barnbrook, és bár mindhárom egészen más, a közös pont mindegyikben, hogy Bowie egy tükörből néz ránk élete más-más, mégis meghatározó korszakából.

A “Nothing Has Changed” Bowie rengeteg zenéjét kínálja 1964-től 2014-ig, és ezúttal néhány olyan dal is szerepet kapott, ami csak most jelenik meg először CD-n (pl. a “Your Turn To Drive” vagy az “All The Young Dudes” stereo mixe).

A válogatásra új számok is felkerültek, így megismerhettük a „Sue (Or In a Season of Crime)” című szerzeményt is, melyhez egy Londonban és New Yorkban forgatott, izgalmas, konceptuális videoklip is debütált a hétvégén:

A dalt év elején vették fel a Maria Schneider Orchestra közreműködésével, és Bowie mellett Tony Visconti is segítette a produceri munkát. A mai napon ez a kislemez is megjelenik, méghozzá egy különleges, bakelit formátumban, mely itt érhető el:
http://www.magneoton.hu/Termek/Sue_Or_In_a_Season_of_Crime_LPS

A single B oldalával pedig a “Tis A Pity She Was A Whore” című felvételt is magunkénak tudhatjuk, amely egyébként így hangzik: http://www.deezer.com/album/9013737.

A lemezmegjelenést egy dokumentumfilm bemutatása is ünnepli. A “David Bowie is” az Egyesült Királyság mozijait fogja gazdagítani elsősorban, de az alábbi linken a részt vevő filmszínházak teljes listája megtalálható:
http://www.omniversevision.com/davidbowieis.html

A “Nothing Has Changed” különböző verziói itt érhetők el:

2 CD-n: http://www.magneoton.hu/Termek/Nothing_Has_Changed_2_CD

3 CD-n: http://www.magneoton.hu/Termek/Nothing_Has_Changed_3_CD

Duplabakeliten: http://www.magneoton.hu/Termek/Nothing_Has_Changed_2_LP

Digitálisan: https://itunes.apple.com/hu/album/nothing-has-changed-best-david/id926949929

Kiadja a Magneoton/Warner Music.