Tolvai Reni új albummal jelentkezik: itt a Do!

Tolvai Reni - Do! CD borító / CD cover 2014.

Tolvai Reni 2010-ben nyerte meg a Megasztárt mindössze 19 évesen. A nagyváradi lány ezután Budapestre költözött és a karrierje rögtön beindult: Bravo OTTO, VIVA Comet és slágerlistás dalok követték egymást. Reni amellett, hogy énekesnőként egyre nagyobb babérokra tör, divatjelenséggé is vált az elmúlt néhány évben.

A most megjelent “Do!” című második nagylemeze több szempontból is különleges. Egyrészt mert Reni Szakos Krisztián, Mirko Milosevits Milán, Jász András és Sean Darin mellett szerzőként is részt vett a legtöbb dal megalkotásában, másrészt pedig a tőle már megszokott magyar és angol nyelvű szövegek mellett ezúttal anyanyelve, a román is megjelenik.

A legtöbb szám az albumról természetesen pop, de bátran mondhatjuk, hogy Reni kísérletező alkat, így az R&B-vel és az elektronikával is kacérkodik. Az albumon helyet kaptak a korábbi nagy slágerek is, mint például a DJ Metkzer Viktoriával közös dal, a „Promise”, a szexi „Shout” és a legújabb „Behind The Scenes”, melyhez bizarr klipet készített az énekesnő.
Nagyon izgalmas anyag lett a fiatal, tehetséges díva második nagylemeze!

Több infó róla itt: https://www.facebook.com/tolvaireniofficial

Az album megvásárolható itt:
http://www.magneoton.hu/Termek/Do

Letölthető innen:
https://itunes.apple.com/hu/album/do!/id932508895

Meghallgatható itt:
http://www.deezer.com/album/8973433

A kiadja a Magneoton