Jason Derulo feat. Snoop Dogg: Wiggle – Új videoklip!

Jason Derulo - Tattoos cover - CD borító.

Jason Derulonak minden dalában benne van a keze, célja és mondanivalója, szeretné hallgatóit meglepni, miközben hű marad a neki olyannyira fekvő R’n’B és soul gyökerekhez. Mielőtt szólóelőadóként meghódította a zeneipart, olyan sztároknak írt és producelt dalokat, mint Lil Wayne, Diddy, Danity Kane, Sean Kingston vagy Cassie. Azóta világszerte több mint 30 milliós példányszámban eladott slágereivel és Top 10-es multiplatina kislemezek sorozatával (“Watcha Say,” “In My Head,” “Ridin’ Solo,” “Don’t Wanna Go Home,” “It Girl,” “The Other Side”, “Talk Dirty”) nemzetközileg elismert dalszerzővé és előadóvá nőtte ki magát.

Harmadik stúdióalbumának, a Tattoos-nak néhány hete jelent meg a 4 extra felvétellel kibővített deluxe változata, melyről a most kismelezként kimásolt új felvétel, a Wiggle azt a könnyedén szexi világot képviseli, amellyel a Talk Dirty című slágerben Jason már hatalmasat robbantott az elmúlt hónapokban.

Az új, „mindent a szemnek” klipben nagyszerűen érzékeltetik, hogy milyen is egy igazi wiggle, azaz tekergőzés. Természetesen a videóból, melyet pár nap alatt több mint 6 milliószor tekintettek meg, Snoop Dogg sem hiányozhat:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hiP14ED28CA