Calvin Harris – “Summer” – Megjelent az új sláger!

Calvin Harris

Legutóbbi brit #1 kislemezének, az Under Controlnak a megjelenése után a mai nap megjelent a Summer (http://youtu.be/McEoTIqoRKk) című vadonatúj dal a nemzetközileg is elismert DJ/producertől, Calvin Harristől.

A dal szerzője és producere is Calvin volt, és a Summerben magát Calvint hallhatjuk ismét énekelni, először a Feel So Close című, több millió példányban eladott slágere után.

A Grammy-díj győztes, sokrétű tehetségű DJ, dalszerző, előadó és producer Calvin Harris karrierje során már több mint 2 millió albumot és több mint 35 millió kislemezt adott el világszerte. A tavalyi évben MTV VMA díjjal jutalmazták, és ő lett az első DJ, aki elnyerte a sokak által vágyott Ivor Novello díjat Az Év Dalszerzője kategóriában. A tekintélyes Forbes magazin nemrég őt nevezte meg a #1 legtöbbet kereső DJ-nek a világon. Szintén ő volt az, aki megdöntötte Michael Jackson régóta fennálló rekordját Nagy Britanniában az egy albumról származó legtöbb Top10-es sláger tekintetében legutóbbi 18 Months című albumával.

Calvin hamarosan visszatér Európába, hogy olyan fesztiválokon szerepeljen headliner előadóként, mint a T in The Park, a Creamfields, az Isle Of Wight Festival, a Pukkelpop Belgiumban és a Summerburst Svédországban, valamint természetesen augusztusban mi is láthatjuk majd őt a Sziget Fesztivál látványos End Showjában. Ezen felül 18 hónapja szerepel rezidensként teltházas partykkal a Las Vegas-i Hakkasan klubban és a nyári medencés partyt felvonultató Wet Republic klubban. Ezen felül headliner lesz még a Coachella fesztiválon és a New York-i EDC-n is. Nyári ibizai rezidenskedésének részleteit is hamarosan bejelentik a következő hetekben.

A Summer mától letölthető az iTunes-ról (http://smarturl.it/CHSummer) és elérhető az összes további digitális zeneszolgáltató kínálatában is.

Meghallgatás a VEVO-n:

Meghallgatás a Deezeren: http://www.deezer.com/album/7505971