Joe Cocker – “Fire It Up – Live” – Hallgasd meg az új koncert albumot!

Joe Cocker Fire It Up Live CD borító / CD Cover.

AZ ELSŐ KONCERTFELVÉTEL 20 ÉVE: MEGJELENT JOE COCKER “FIRE IT UP – LIVE” CÍMŰ KIADVÁNYA

2013. október 7-én a szupersztár Joe Cocker megjelentette első koncertfelvételét 20 éve: a “Fire It Up – Live” ünnepelt európai “Fire It Up – Live” turnéját örökíti meg, melyet elragadtatott rajongók milliói láttak 2013. márciusi indulása óta. A koncertfilm rendezője az a Nick Wickham volt, aki korábban a Red Hot Chili Peppers (“Live at Slane Castle”, 2003), a Foo Fighters (“Live at Wembley Stadium”, 2008), és Rihanna (“Loud Tour Live at the 02”, 2012) koncertfilmjeivel vált híressé.

A „Fire it Up – Live“ kiadvány a kölni Lanxess Arénában, 2013. áprilisában rendezett showt mutatja be teljes egészében, valamint egy fantasztikus “Making of” anyagot is, mely az emlékezetes estéről készült. “El vagyok ragadtatva,” – vallotta be Joe Cocker a show után – “mert annyi fiatal előadó van a színen most, és elképesztő, hogy ennek ellenére még mindig ennyiüket ide tudjuk vonzzani”. Ez a siker egy különlegesen tehetséges művésznek köszönhető, aki már csupán hangjának óriási erejével is izgalomba tudja hozni közönségét, valamint olyan időtlen slágerek varázslatával, mint a “With A Little Help Of My Friends”, a “You Can Leave Your Hat On”, az “Unchain My Heart”, az “Up Where We Belong” vagy a “You Are So Beautiful”. Cocker maga sem tud megszökni az egyik ilyen varázslat elől egyébként: “A You Are So Beautiful mindig is a show egyik fénypontja volt, de csak most kezdett el elkapni igazán. 1974-ben vettem fel és még mindig egy nagyon erőteljes dal. “

A “Fire It Up – Live” egy monumentális opusz HD minőségben, mely nem csak az aktuális, “Fire It Up” című, Németországban aranylemez minősítést is elért Joe Cocker album fénypontjait tartalmazza, de a zenetörténet elmúlt fél évszázadának egy valóságos “Best Of” válogatását is kínálja. A “Fire It Up – Live” 2013. október 7-én jelent meg a Sony Music gondozásában 2 CD, DVD, Bluray és digitalis formátumokban.

 

Album trailer:

“Up Where We Belong (Live)”: