Pályázat: A repülő osztály vetélkedő

Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.

M2 gyerekcsatorna – A repülőosztály – Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.

“A repülő osztály” munkacímű, epizódonként 52 percben jelentkező műsor célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat a felvétel és a játék közben. Az iskolák a műsornak köszönhetően nagyobb körben válhatnak ismertté, a nézők közelebbről is megismerhetik a település és az iskola történetét, sikereit is.

Keressük tehát azon vállalkozó kedvű iskolákat, akik iskolájuk 3. vagy 4. osztályának részvételével, szívesen méretnék meg magukat a vetélkedőben.

A jelentkezést az iskola és a nevező 3. vagy 4. osztály osztályfőnökének elérhetőségével a repuloosztaly@mtva.hu
címre várjuk, legkésőbb 2013. szeptember 6-áig.

A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejártát követően haladéktalanul értesítjük, illetve egy forgatás keretében meg is látogatjuk a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályokat csapatkapitányok segítik olyan élsportolók, zenészek, művészek, akik maguk is értéket képviselnek azon a területen, amelyen tevékenykednek.

A versenybe került osztályok részletes tájékoztatást kapnak a szabályzatról és a műsor menetéről. A gyerekek izgalmas, látványos, színes, kreatív és mókás feladatokban egyaránt megmérettethetik magukat és a tudásukat, hiszen számunkra a nevetés és a humor ugyanolyan fontos, mint az ügyesség vagy a tudás.

Akkor sem kell csüggedni, ha a jelentkező iskola nem kerül be a műsor első évadába, hiszen a tervek szerint 2014-ben folytatódik a versenysorozat, ahol újabb iskolák kapnak lehetőséget, hogy harcba szálljanak az értékes nyereményekért.

Jelentkezzenek és szerezzenek még több élményt nemcsak az osztályuknak, hanem az iskolájuknak is!

Szálljanak ringbe az értékes nyereményekért, és repüljenek fel a dobogó legfelső fokára!