James Arthur – You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You – Új videoklip

James Arthur bemutatja új kislemezdalát, a „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You”-t, mely október 20-án jelenik meg!

Videoklip online stream:

A 2012-es brit X-Faktor győztes James Arthur szeptember 9-én bejelentette vadonatúj kislemez dalát „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You” címmel, mely október 20-ától lesz elérhető digitálisan. A dal premireje aznap reggel volt egy brit rádióban. A dalhoz Benga illetve Raf Riley Lunar C közreműködésével készített remixeket, melyek szintén elérhetőek lesznek október 20-án a kislemez részeként.

A dalt James közösen írta a TMS producer párossal (ismertebb nevükön Emeli Sandé és Professor Green). A „You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You” az old-school soul, blues és rock keveréke, velőt rázó basszussal, bemutatva James szívből jövő és megragadó hangját legbombasztikusabb formájában. Az eredmény önmagáért beszél.

James szintén bejelentette saját nevére keresztelt debütáló albumát is, mely november 4-én jelenik meg. További információk hamarosan érkeznek.

James BRIT Awardra is jelölt X-Faktor kislemeze, az „Impossible” 2012 leggyorsabban fogyó kislemeze volt Nagy Britanniában, és minden idők leggyorsabban fogyó X-Faktoros kislemeze több mint 2,5 millió példányos eladással világszerte, 34 különböző országban #1 pozíciót elérve az iTunes-on.

James már fiatalkorában dalokat írt és rögzített, miközben különböző bandákban játszott szülővárosa, Middlesbrough környékén, ám csiszolatlan tehetsége azonnal lenyűgözte az országot első X-Faktoros bemutatkozása alkalmával, amikor Tulisa „Young” című dalát adta elő egy lenyűgöző változatban. Végül az egyik legnépszerűbb versenyzője lett a show történetének, és az azonnal felismerhető „The Power of Love”, „Let’s Get It On” és „Hometown Glory” (Adele) feldolgozásaival megalapozta hírnevét, mint az egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb zenész, aki valaha kiemelkedett a showból.