Itt a Linkin Park és Steve Aoki közös dala, az A Light That Never Comes

Linkin Park és Steve Aoki.

A linkin park és steve aoki közös kislemeze, az  A light that never comes egy ingyenes facebook játékon, az “Lp Recharge”-on keresztül érhető el.

A dal egy hamarosan megjelenő linkin park album előfutára

Mióta augusztusban rövid részletek kerültek ki az internetre a közös LINKIN PARK – STEVE AOKI dalból, a rajongók mindenhol az “A LIGHT THAT NEVER COMES” teljes verzióját keresik. Nos, mostantól vége a várakozásnak, a dal egy ingyenes Facebook játékon, az “LP RECHARGE”-on keresztül már elérhető: http://bit.ly/playlprecharge.

A dalt először a múlt hónapban, a tokiói Summer Sonic fesztiválon hallhatták a rajongók, amikor a Linkin Park két tagja, Chester Bennington és Mike Shinoda vendégként színpadra lépett Aoki showjában. Azóta rémes minőségű, mobiltelefonnal készült felvételek járták be a világot a videómegosztókon.

Az A LIGHT THAT NEVER COMES megtalálható lesz a hamarosan megjelenő Linkin Park albumon, a RECHARGED-on, melyen az előző lemez, a LIVING THINGS dalainak új interpretációi hallhatók. A kiadványról hamarosan további részletekkel szolgálunk. Az album digitális formában előrendelhető lesz attól a pillanattól fogva, hogy a kislemez a fent említett játékban feloldásra kerül.