Megjelent Cher vadonatúj videoklipje!

Cher - Woman’s World CD borító.

Cher több mint egy évtized után új dallal és videoklippel jelentkezett, íme a “Woman’s World”:

A klipben Cher egy hatalmas, újságpapírcsíkokból összerakott parókában mutatkozik – talán ezzel is utalva a rengeteg pletykára és fals hírre, ami az évek során megjelent róla.

Az énekesnőn kívül még számos – különféle korú, alkatú, stílusú és bőrszínű – hölgy szerepel a kisfilmben, mely egy igazi táncolós-csajos hangulatot áraszt.

A dal az első kimásolt kislemez a várva várt új stúdióalbumról és garantáltan sokat fog pörögni a rádiókban és klubokban egyaránt. A lemez, mely 12 év szünet után jelenik meg, az énekesnő 26. soralbuma lesz, és Closer To The Truth címen szeptember végére várható. Az albumra két dalt írt P!nk, egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből, és többek között Timbaland a producere.

Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscar-t, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című kislemez 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop chart-on. Életéről és munkásságáról állítólag Broadway musical készül.