Avenged Sevenfold – Hail To The King

Avenged Sevenfold.

Az Avenged Sevenfold hatodik stúdióalbuma, a “Hail To The King” 2013. augusztus 26-án jelenik meg. A lemez producere Mike Elizondo volt.

A Hail To The King a Nightmare című album óta – mely a zenekar valaha volt legjobb eredményeit érte el a Billboard listáin: az eladási listán első helyen nyitott, és három első helyezett kislemezt is tartalmazott, mégpedig a “Nightmare”, a “So Far Away” és a “Welcome To The Family” címűeket – az A7X első stúdiólemeze. A “Nightmare” c. szám minden rekordot megdöntve a legtöbbet játszott aktuális kislemez volt 2010-ben a rockrádiók műsorán. 2010 és 2011 folyamán az Avenged Sevenfold folyamatosan telt házak előtt turnézott. Arany-, platina- és gyémántlemezeket kaptak közel egy tucatnyi országban, és felléptek a legnevesebb fesztiválokon.

2012 novemberében az Avenged Sevenfold nem csak dalt adott a Call of Duty Black Ops 2 videójátékhoz (a Carry On-t, melyet direkt erre az alkalomra írtak), de a tagok szereplőként is megjelentek benne. A játék a valaha volt legtöbb példányban elkelt videójáték lett.

Az őszi Európa-turné során a csapat hozzánk legközelebb Bécsben lép fel november 22-én. Erre az eseményre jegyek már kaphatók a www.eventim.hu oldalon.

http://www.avengedsevenfold.com/
http://www.facebook.com/AvengedSevenfold