Avenged Sevenfold – Hail To The King

Avenged Sevenfold.

Az Avenged Sevenfold új albumának első dala “Hail To The King” már hallható! A várva-várt hatodik stúdió album, a Hail To The King augusztus 26-ra várható.

(Magyarországon kiadja a Magneoton/Warner)

Los Angeles, CA – 2013. július 15. – Az Avenged Sevenfold ma leleplezte augusztus 26-án megjelenő, hatodik stúdióalbumának, a “Hail To The King”-nek első kislemezét, mely szintén az album címét viseli. A lemez producere Mike Elizondo. A dal már meghallgatható a YouTube-on:

…és megvásárolható az iTunes-on.

A Hail To The King a Nightmare című album óta – mely a zenekar valaha volt legjobb eredményeit érte el a Billboard listáin: az eladási listán első helyen nyitott, és három első helyezett kislemezt is tartalmazott, mégpedig a “Nightmare”, a “So Far Away” és a “Welcome To The Family” címűeket –  az A7X első stúdiólemeze. A “Nightmare” c. szám minden rekordot megdöntve a legtöbbet játszott aktuális kislemez volt 2010-ben a rockrádiók műsorán. 2010 és 2011 folyamán az Avenged Sevenfold folyamatosan telt házak előtt turnézott. Arany-, platina- és gyémántlemezeket kaptak közel egy tucatnyi országban, és felléptek a legnevesebb fesztiválokon.

2012 novemberében az Avenged Sevenfold nem csak dalt adott a Call of Duty Black Ops 2 videójátékhoz (a Carry On-t, melyet direkt erre az alkalomra írtak), de a tagok szereplőként is megjelentek benne. A játék a valaha volt legtöbb példányban elkelt videójáték lett.

Az őszi Európa-turné során a csapat hozzánk legközelebb Bécsben lép fel november 22-én. Erre az eseményre jegyek már kaphatók a www.eventim.hu oldalon. Érdemes időben megvásárolni a jegyeket, mert nagy az érdeklődés. A koncertre szervezett busz is indul majd Magyarországról, ennek részleteiről kicsit később.

Linkek:
http://www.avengedsevenfold.com/
http://www.facebook.com/AvengedSevenfold
http://twitter.com/TheOfficialA7X  

…és még pár apróság az Avenged Sevenfold-ról: Az Avenged Sevenfold a 2005-ös City Of Evil albummal robbant be a köztudatba, egészen pontosan a rajta található “Bat Country” című dallal. A zenekar híres látványos koncertjeiről. A 2007-es Avenged Sevenfold c. lemez negyedik helyen nyitott a Billboard Top 200 albumlistán, és világszerte több mint egymillió példányban kelt el. 2008-ban egy azóta platinává vált koncert CD/DVD, a Live in the LBC & Diamonds in the Rough jelent meg. Az évek során a csapat 14 milliós rajongói bázist épített ki a Facebook-on.