Megérkezet Justin Timberlake új kislemezdala!

Justin Timberlak - Take Back The Night album borító.

Megérkezett az első kislemezdal Justin Timberlake 2013. szeptember 30-án megjelenő “The 20/20 Experience – 2 Of 2” című albumáról!

A  “Take Back The Night” című dalt Justin Timberlake, Timbaland, Jerome “J-Roc” Harmon és James Fauntleroy írta, producerei pedig Timbaland, Justin Timberlake és Jerome “J-ROC” Harmon voltak.

A The 20/20 Experience – 2 of 2 és a 21 dalt tartalmazó The 20/20 Experience – The Complete Experience már előrendelhető az iTunes-on. Ráadásként azok a rajongók akik előrendelik a lemez bármely verzióját, rögtön letölthetik a “Take Back The Night” című kislemezdalt is.

A The 20/20 Experience az USA-ban már elérte a dupla platina státuszt, jelenleg 2013 legnagyobb példányszámban eladott albuma. A The 20/20 Experience az egyetlen lemez idén amely 2 millió feletti példányszámban fogyott, valamint első helyezést ért el 7 toplistán (Top 200, Top Digital Albums, Top R&B Albums, Top Current Albums, Top Vinyl Albums, Top Physical Albums, Top Internet Albums).

Justin előző dala, a “Mirrors” 48 országban, köztük az Egyesült Királyságban, Németországban, Írországban és Magyarországon is listavezető lett.

További információkért és újdonságokért látogass el a www.justintimberlake.com honlapra, ahol hallható Justin legújabb dala, a “Take Back The Night” is!