Producerek figyelem: Újabb remix lehetőség!

Dj Hlásznyik & Zso feat. Veron - All That I Used To Do.

Remixerek, producerek figyelem!

Itt egy újabb lehetőség, hogy bizonyítsátok rátermettségeteket!

A rádiós Party-mixer Dj Hlásznyik, valamint Zso és Veron (Bővebb információ az előadókról a lap alján.) hamarosan új, kellemes, vokális, rádiós dallal jelentkeznek.

 A demót itt tudjátok meghallgatni:
https://soundcloud.com/djhlasznyik/dj-hlasznyik-zso-veron-all-that-radio

A dalt premier előtt már több rádió is rotációban játssza. A kész verzió pedig szinte minden magyar rádióba el fog jutni.

A tehetséges kollégák most is lehetőséget kapnak, hogy elkészítsék saját verziójukat. Ha szeretnéd remixelni a zenét, küldj egy e-mail-t a djhlasznyik@gmail.com e-mail címre, linkeld be pár referencia munkádat, egy-két sort magadról és ha szerencséd van, te megkapod a lehetőséget.

Ez nem Like-gyűjtögető verseny, nem kell buzdítani az ismerősöket, hogy klikkeljenek ész nélkül! “Csupán” elkészíteni egy jó remixet. Persze nem hátrány, ha sok az ismerősöd és még népszerűsítik is a te verziódat! 🙂

 


 

Ha informálódni is szeretnél, itt van pár sor a dal szerzőiről:

Dj Hlásznyik / Hlásznyik Péter: Már tinédzser korában belecsöppent a disco-zás világába. 1996-ban az egyik kereskedelmi rádió zenei szerkesztője lett, s DJ pályafutása is ebben az évben vett komolyabb fordulatot. Megyei club-ok rezidense lett.

2002-ben elindította Party-mix nevezetű rádiós mixműsorát, amely azóta több mint 30 frekvencián és ennél is több netrádióbnan hallható Magyarországon, valamint Szerbiában, a Felvidéken és Erdélyben is.

2008-ig rezidensként tevékenykedett. 2009-ben találkozott Wave Rider – Árpi-val. Közös munkába kezdtek, amely azóta is folyik. (Ettől az évtől rezidensi posztot már nem, csak fellépéseket vállal.)

A számos remix mellett több kislemezük is napvilágot látott. Az egyik legnagyobb sikere az ex-Megasztáro Kontor Tamással készített Rock Me Slow című zenéjüknek lett, amelyet rotációban játszott az egyik zenei TV csatorna is!

Info: www.djhlasznyik.hu ; Facebook: Dj Hlásznyik ; www.facebook.com/hlasznyik ; www.youtube.com/djhlasznyik

Zso / Felföldi Zsolt: Amióta az eszét tudja, a zene kíséri végig az életét. Zenét nem tanulta, amit tud, azt mind magamától tudja. Ismert és ismeretlen előadókkal, Dj kell is dolgozik.
Több zenekarban játszik/játszott. Pl. a dance stílusban alkotó Deja-Vu-ben és a Hip-Hop stílusú Alakulat-ban is.

Veron / Boa Veronika: Multi style énekesnő, főként klasszikus, jazz és elektronikus popzene meglepő kombinációjával foglalkozik, 19 éve énekel, mesterei között volt jazzénekes és operaénekes is. A legtöbb stílusban feltalálja magát.
Web: www.boaveronika.com