Adrenalin Road Show Pátkai Lillával és Dj Hlásznyikkal!

Adrenalin Roadshow

Adrenalin Road Show Pátkai Lillával és Dj Hlásznyikkal!


Ismét útjára indul az Adrenalin Road Show!
Izzasztó szabadtéri edzés a CsabaPark-ban!

Aki vezényel: Lilla! 😉 (Diplomás gyógytornász, Adrenalin tréner.)

10:30 Regisztráció.
11:00 Start! 90 perces “izzasztó Adrenalin!” 😉
A legkényelmesebb saját testsúlyos gyakorlatok.

12:30 Ebéd. (A belépőjegy tartalmazza az ebéd árát is.)

Előadást tart és velünk edz Vozár Attila.

A belépő 1500.- Ft, mely tombola is egyben.

Fődíj: 3 db LCD TV! (Az E-Markt jóvoltábl.)
Valamint további értékres nyeremények. Részletek hamarosan!

Támogatja: Csaba Rádió, Bekesbuli, Zenei hírek, Gold Rendezvény, Zöld Bambusz Vegetáriánus Étterem, Cally Berry, www.ancsinaudio.hu , ….

Névjegyek:

Pátkai Lilla: Végzettségét tekintve gyógytornász, a Szegedi Tudományegyetemen diplomázott, majd kisfia születéséig a Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet intenzív és neurológia-stroke osztályán dolgozott. A sport szeretete a versenysportból adódik, nyolc évig teniszezett. Amikor ezt abbahagyta, akkor alakformáló és 90 perces táncos step aerobik órákat tartott, hogy a mozgás iránti vágyát kielégítse, 12 éve tart fitnesz tréningeket a békéscsabai Bajza utcai központban.

Hlásznyik Péter: 1996-óta áll a kereskedelmi rádiók és a diszkók keverőpultja, mikrofonja mögött. 2000 óta a Csaba Rádió csapatát erősíti. 2002-ben ott indult Party-mix nevezetű rádiósműsora, amely már több mint 35 frekvencián hallható rendszeresen. Olyan nevekkel is dolgozott már együtt, mint Sterbinszky, Hamvai PG, Kontor Tamás stb. Nem rég jelent meg harmadik hivatalos TV-s videoklipje, Need címmel, mely rotációban forog egyes zenei TV csatornákon és kereskedelmi rádiókban is. MAHASZ Dance Toplistás zenék és többszázezres nézettségű zenék fűződnek a nevéhez. 2010-ben a TopDJ.hu országos top 100-as listáján a 34. lett. Külföldi, hazai, club, valamint fesztivál fellépések is szép számmal állnak mögötte. A Facebook-on több mint 7600-an követik.