Hamarosan itt a Paramore új stúdióalbuma!

Paramore.

A Paramore várva-várt negyedik stúdióalbuma, a “PARAMORE” több mint 3 éves hallgatás után, 2013. április 8-án kerül a boltok polcaira. A lemez producere a Grammy-jelölt Justin Meldal-Johnson volt, aki többek között Beck-kel, a Nine Inch Nails-szel, Tegan and Sara-val, és az M83-vel dolgozott már együtt.

 

A Paramore – Hayley Williams (ének), Jeremy Davis (basszusgitár) és Taylor York (gitár) – a weboldalán jelentette be először a megjelenést. „A lemez készítése tulajdonképpen arra adott alkalmat, hogy újra felfedezzük önmagunkat és a barátságunkat” – írták. “Művészileg egészen új területeket fedeztünk fel magunknak, és teljesen felszabadultan csináltunk mindent. Ezért gondoljuk úgy, hogy önmagunkról elnevezni a legtökéletesebb megoldás, hiszen ez a lemez mi magunk vagyunk.”

 

A zenekart egyébként – reméljük – senkinek nem kell bemutatni: előző lemezük, a „Brand New Eyes” volt kiadójuk, a Fueled By Ramen történetében a legmagasabb első hetes eladást produkáló album; a legtöbb zenei magazin beválasztotta a lemezt 2009 legjobb albumai közé; 2008-ban és 2010-ben is kaptak Grammy-jelölést; legnagyobb sikerüket azonban a Twilight-saga első részének kísérőzenéjeként megjelentetett „Decode” című dallal érték el.

 

A Paramore június 17-én a Budapest Park színpadán lép fel élőben, Magyarországon először!!!

 

http://www.paramore.net/ 

https://www.facebook.com/paramore