Camila Cabello: hallgasd meg a történelmet író dalt élőben!

Camila Cabello

 

A kubai születésű Camila Cabello lett az első olyan női előadó, akinek egy dala elérte az 1 milliárd streamet a Spotify oldalán. A még mindig csak 21 esztendős szupersztár ennek örömére egy ajándékkal lepte meg rajongóit, ami mi más lehetne, mint a rekorder „Havana” élő változata!

A felvétel Cabello kisasszony teltházas, londoni koncertjén készült, mikor a Never Be The Same turné keretén belül az O2 Academy Brixtonban lépett fel, hogy bemutassa debütáló szólóalbuma, a „Camila” dalait. Az irtózatosan nagy slágerré váló „Havana” élő változatát az énekesnő hálája jeléül nyújta át rajongóinak – a Camilizereknek -, akiknek a támogatása nélkül nem érhette volna el a mérföldkövet jelentő 1 milliárd meghallgatást.

Fogadjátok szeretettel a Havana dalomat Londonból!” – tette közé Camila Cabello a közösségi oldalán. „A Never Be The Same turné az életem egyik fontos állomása volt, és ezek az élő showk egyikei azoknak a dolgoknak, amikre a legbüszkébb vagyok a pályafutásom során”.

Camila CabelloHavana” című dala itthon is minden létező babért learatott, az összes slágerlistán a csúcsra jutott, a MAHASZ Rádiós Top 40 játszási listáján már 44 hete megtalálható. Debütáló lemeze, a „Camila” pedig a 15. helyen zárt a MAHASZ albumokat tömörítő listáján.