Camila Cabello: bemutatta első videóját a korábbi Fifth Harmony tag!

Camila Cabello

Crying in the Club címmel új dallal és klippel jelentkezett az a Camila Cabello, aki decemberben hagyta ott a Fifth Harmony sorait. A nóta természetesen rajta lesz a kubai származású énekesnő első szólóalbumán, amely a The Hurting, The Healing, The Loving címmel várható még az idén.

A lemez az én történetemet meséli el, egészen pontosan azt az utat, amelyen keresztül kitaláltam a sötétségből a fényre. Arról az időszakról szól, amikor nagyon elveszettnek éreztem magam, de végül sikerült kilábalnom ebből” – magyarázta Camila a közösségi oldalán. A Crying in the Club dalt a fiatal csillag nemcsak énekesnőként, de szerzőként is jegyzi, és ebben nem más volt a segítőtársa, mint az ausztrál sztár, Sia. A produceri munkálatokat pedig a korábban már Katy Perry-vel és Ed Sheerannel is dolgozó Benny Blanco látta el.

Azon felül, hogy csodálatos énekesnő, ő az egyik legtehetségesebb fiatal művész napjainkban” – áradozott a Newsweeknek Ryan Tedder a Fifth Harmony tagjaként négy évet lehúzó Cabellóról. A debütáló album címéről és pontosan megjelenéséről még nincsenek hírek, de azt már tudni lehet, hogy Camila – a fentebb említetteken kívül – olyan előadókkal közösen írta a dalokat, mint Pharrell, Charli XCX, Diplo vagy a Stargate duója.