Mrs. Columbo – Live

Mrs. Columbo 2013.

A Mrs. Columbo kezdeti jazz felállásából napjainkra egy populáris rockos, jazzes, popos, illetve klasszikus és népzenei elemeket vegyítő, sokszínű zenekarrá érett.

Első, (re)make up című albumuk az év hazai jazz albuma kategóriájában megkapta a 2013-as Fonogram-díjat. “Játszd újra! “ című nótájuk pedig bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjének legjobb 30 dala közé.

Az ismert és elismert női muzsikusokból álló formáció 2008-as alapítása óta számtalan klubban és fesztiválon ejtette ámulatba a könnyűzenei műfajok rajongóit.

2014. március 3-án megjelenő ‘Live’ című albumuk a Budapest Jazz Clubban került rögzítésre. Az együttes könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes zenéje ezúttal egy különleges koncertfelvételnek köszönhetően kel életre.

A DVD ismert slágerek izgalmas interpretációit, illetve saját számaik színvonalas, mégis szórakoztató előadásait tartalmazza, a felvételeken a színpadról
jókedv, barátság és összetartozás sugárzik.

Mivel Galambos Dorina és zenekara élőben van csak igazán elemében, a ‘Live‘ fantasztikus ízelítője annak, mire képes a Mrs. Columbo.

Website

Facebook

Tracklista:

01 I Want To Break Free
02 Je Ne Veux Pas Travailler
03 Easy Lover
04 All I Wanna Do
05 Játszd újra!
06 Városember
07 Tiszta erőből nyár
08 Szeretlek is, meg nem is
09 Don’t Worry Be Happy
10 Black Hole Sun
11 I Love Rock ‘n’ Roll

 

12 Love Is The Answer
13 We Will Rock You
14 Sunny Side of Jazz
15 Drive My Car
16 Radio GaGa
17 Ballag a katona
18 Play!
19 Blame It On The Boogie
20 Audio Bonus Track:
The Way You Make Me Feel