Új slágerével bónuszolva ismét kijön Sia legutóbbi albuma!

Sia

Hét extra tétellel felturbózva, deluxe változatban újra a boltok polcaira kerül Sia This Is Acting albuma. Az október 21-én megjelenő lemezen ott lesz az ausztrál énekesnő villámgyorsan világslágerré váló új szerzeménye, a Kendrick Lamarral rögzített The Greatest is.

A This Is Acting deluxe verziója 7 plusz dalt rejt majd: ezek közül az egyik a Cheap Thrills Sean Paul rapbetétjével megtámogatott változata, amely szinte mindenhol jó időre kibérelte a slágerlisták első helyét, és amely kétszeres platina eladásokat hozott az idei Sziget Fesztiválon is fellépő dalszerző/énekesnőnek. Hallható lesz továbbá három korábban kiadatlan dal (Confetti, Midnight Decisions, Jesus Wept), a Move Your Body Alan Walker által elkövetett remixe (a norvég DJ/producer nevéhez fűzödik a szintén hatalmas slágerré vált Faded), valamint a The Greatest Kendrick Lamar nélküli, klipes verziója is.

 

A The Greatest dal szeptember 6-án látott napvilágot, és azonnal meghódította a szakmát és a közönséget is, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a hivatalos klipje nem egészen egy hónap alatt közelíti a 100 milliós megtekintést; az iTunes-on pedig kapásból az első helyen nyitott a nóta. Az ötszörös Grammy-jelölt Sia társszerzőként is jegyzi a számot, sőt, a videó rendezői munkálataiból is kivette a részét. Főszereplőként azt a Maddie Zieglert láthatjuk, aki táncosként rendszeresen feltűnik Sia klipjeiben, és mellette egyébként is az a stáb dolgozott a képi világon, akiknek a “Chandelier“, a “Cheap Thrills” és az “Elastic Heart” videókat is köszönhetjük.

A The Greatest sikereinek alaposan megágyazott a Cheap Thrills-t övező extázis: a januárban megjelent This Is Acting legnagyobbat ütő trackje négy egymást követő héten át vezette a Billboard Hot 100 slágerlistáját, illetve a rádiók és a stream oldalak is ettől a daltól voltak hangosak egész nyáron; továbbá pillanatnyilag is ez még mindig napjaink egyik legjátszottabb rádiós nótája.

A This Is Acting deluxe változatának dallistája:
01 Bird Set Free     
02
Alive                                              
03
One Million Bullets                          
04
Move Your Body                              
05
Unstoppable                                   
06
Cheap Thrills                                  
07
Reaper                                           
08
House On Fire                                
09
Footprints                                                
10
Sweet Design                                  
11
Broken Glass
12
Space Between
13 Cheap Thrills (feat. Sean Paul)               
14 The Greatest (feat. Kendrick Lamar)                  
15 Confetti                                         
16 Move Your Body (Alan Walker Remix)       
17 Midnight Decisions                          
18 Jesus Wept                                               
19 The Greatest