Akár egy izgalmas film: megérkezett ZAYN és Sia új klipje!

ZAYN és Sia

Ezen persze nem lehet csodálkozni: a Dusk Till Dawn című nóta videóját ugyanis az a Marc Webb rendezte, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint A csodálatos Pókember vagy az 500 nap nyár.

A Dusk Till Dawn az első kislemez ZAYN hamarosan megjelenő második albumáról. A nótához vendégszereplőnek egy igazi szupersztárt nyert meg az énekes: az ausztrál Sia-t, aki ráadásul szerzőként is jegyzi a méregerős refrénnel rendelkező felvételt. A dal producere a zenei szakmában ugyancsak jól csengő névnek számító Greg Kurstin volt, aki például a szeptember közepén érkező új Foo Fighters album munkálatainál is tevékenykedett.

ZAYN bemutatkozó albuma (MIND OF MINE) tavaly tavasszal látott napvilágot, és villámgyorsan óriási siker lett. Többek között ZAYN lett az első férfi brit előadó a világon, aki az első dalával (PILLOWTALK) egyszerre volt listavezető a brit és az amerikai slágerlistán, továbbá számtalan díjjal térhetett haza az American Music Awards, a Billboard Music Awards, az iHeartRadio Awards és a Teen Choice Awards gálájáról.