Éva odavan Csabáért, fergeteges bulit ígér a fesztiválra!

Neoton Família

Éva odavan Csabáért, fergeteges bulit ígér a fesztiválra!

Csepregi Éva, a Neoton Família Sztárjai énekesnője az együttes többi tagjához hasonlóan már nagyon készül az október 24-27. közötti, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban és környékén megrendezendő 23. Csabai Kolbászfesztiválra. Rendszeres fellépők itt, Éva pedig kedveli Békéscsaba városát, az itteni közönséget és nem mellékesen a kolbászt is nagyon szereti. Mindig újítanak valamivel, nem lesz ez másként most sem a fesztivál nyitónapján, a Mokry-sátorban.

Eddig csak egy-két helyen léptünk fel úgy, hogy a fiam, Heatlie Dávid és együttese volt az előzenekarunk, de a kolbászfesztivál remek alkalom, hogy Dávidék is bemutatkozzanak ennek a remek közönségnek, és részesei legyenek az ország egyik legnagyobb gasztronómiai eseményének – ecsetelte Éva. – A szervezőkkel is hosszú évek óta jó a kapcsolatunk, az éves programunkban kiemelten szerepel az októberi, kolbászfesztiváli élő koncert. Jó érzés ugyanis visszatérni oda, ahol az együttest, a slágereit kedvelik. Ezt igyekszünk idén is egy fergeteges bulival meghálálni.

Essék szók a zenekar többi tagjáról is, a legismertebb Neoton-formációból a Neoton Família Sztárjai közé tartozik Végvári Ádám és Baracs János (Öcsi), rajtuk kívül Lukács Andrea játszik zongorán, Lukács László gitározik és Heatlie Dávid dobol.

Csepregi Éva kitért arra, miként a kolbászkészítők, úgy ők is őrzik a hagyományokat, tehát a közönség hallhatja majd a kedvenc Neoton-slágereit. A legismertebb dalok közé tartozik többek között a 220 felett, a Holnap hajnalig, az I love you és a Santa Maria. Eljátszanak ugyanakkor új szerzeményeket is, melyek között lesz egy ,,Titok” is.