London MTV EMA lázban ég: további fellépők és díjátadók kilétéről hullott le a lepel

French Montana

London MTV EMA lázban ég: további fellépők és díjátadók kilétéről hullott le a lepel

A magyar jelöltekre még egy hétig szavazhatunk

Tovább erősödött a londoni MTV Europe Music Awards előadói lineupja, Demi Lovato, Shawn Mendes, Camila Cabello, Kesha és a The Killers mellett, Liam Payne, Travis Scott, French Montana és Clean Bandit is színpadra lép a november 12-i gálán. A díjátadói lista olyan nagy nevekkel bővült, mint David Guetta, James Bay és will.i.am. A ceremóniát ikonikus eseményekkel az MTV Music Week vezeti fel a brit fővárosban, és azt se feledjük, hogy még egy hétig a magyar jelöltekre is szavazhatunk.

A One Directionből ismert popsztár Liam Payne, a 2016-os Sziget fellépő, new school rap zene nagymestere, Travis Scott, a hip-hop nagyágyú French Montana, valamint a Clean Bandit is gondoskodik majd a fergeteges hangulatról az MTV giga rendezvényén. A magyar fesztiválszezonok egyik kedvenc szupersztárja David Guetta díjátadóként lesz jelen Londonban, illetve James Bay és a will.i.am is csatlakozott az eddig is impozáns Natalie Dormer, Madison Beer és Sabrina Carpenter nevekhez.

Az idei MTV EMA-n a Best Hungarian Act kategória győztesét is kihirdetik, a magyar rajongók november 2-án délután négy óráig adhatják le voksaikat Tóth Gabira, Rúzsa Magdira, Pápai Jocira, Freddie-re és a Kowalsky meg a Vegára a http://www.mtvema.com/hu-hu/vote oldalon, ahol a nemzetközi kedvenceikre is szavazhatnak.

Magát a díjátadó gálát az MTV Music Week négy napos, zene központú rendezvénysorozat előzi meg Londonban november 8. és 11. között. Olyan műsorok térnem vissza, mint a 90-es évek ikonikus show-ja, az akusztikus átdolgozásokkal operáló MTV Unplugged Biffy Clyroval és a rap zenét mainstreambe beemelő YO! MTV RAPS Charlie Sloth-tal. Az MTV Europe Music Awards gálát élőben, eredeti nyelven közvetíti az MTV is november 12-én, este 20.00-tól.

###

A 2017-es MTV EMA-ről

A 2017-es MTV EMA november 12-én, vasárnap este 20:00-kor kezdődik Londonban, a Wembley arénában. Az év egyik legnagyobb globális zenei eseménye a nemzetközi szupersztárokat ünnepli. A gálát a világon több mint 60 MTV csatorna közvetíti élőben. További információkért és a legfrissebb hírekért kövesse az MTV EMA-t Facebookon, Instagramon, Twitteren és Snapchaten.

 #LondonIsOpen

#LondonIsOpen kampányt az MTV EMA kapcsán indította a londoni polgármester, Sadiq Khan. Célja, hogy Londont egy befogadó városként mutassa be, amely elzárkózik a nagy-britanniai népszavazás eredményétől, és biztosítja a városban élő több mint egymillió külföldi állampolgárt, hogy mindig szívesen látják őket, és a megkülönböztetés semmilyen formáját nem tolerálják.