Ha valami igazán meghatót akarsz látni, nézd meg a Kodaline új klipjét!

Kodaline - Brother

Rendkívül érzelmes videóval jelentkezett a tavalyi Sziget Fesztivál egyik leghangulatosabb koncertjét adó Kodaline. A Stevie Russell által rendezett klip a testvéri szeretetet mutatja be gyönyörű képsorokon keresztül.

A rendező nem először dolgozott együtt az ír csapattal, és már az eddigi közös munkáik (All I Want, High Hopes, Honest) is bizonyították, hogy együtt különösen erős hatást képesek gyakorolni az érzelmekre. A Brother című dal és klip egyben az első ízelítő a még idén várható harmadik Kodaline albumról.

A lemez esetében először döntöttek úgy Steve Garriganék, hogy több külsős dalszerzőt és producert is bevonnak a közös munkába, így került a képbe Wayne Hector, Jonny Coffer (Beyoncé, Emeli Sandé) és Two Inch Punch (Rag’N’Bone Man). Az új anyagra egyértelmű hatást gyakorolt, hogy a Kodaline tavaly szerepelt a norvég producer, Kygo albumán, és a Raging című nóta világszerte nagy sláger lett. A srácok bevallása szerint ezek után nem meglepő, hogy több friss szerzeményben is hangsúlyos szerepet kaptak az elektronikus megoldások.

A Kodaline legutóbb 2015-ben jelentkezett albummal (Coming Up For Air), ami arany lett Nagy-Britanniában, míg a bemutatkozó lemezükből (In a Perfect World) több mint egymillió példány kelt el világszerte. A klipjeiket összességében több mint 200 millióan látták a legnépszerűbb videomegosztó oldalon.