DJ versenyt indít a csehországi Beats For Love fesztivál!

Nemzetközi DJ Verseny

Hatalmas lehetőség a magyarországi DJ-knek arra, hogy nemzetközi ismertséget szerezzenek a legújabb szettjeikkel: Csehország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, a Beats For Love nemzetközi DJ versenyt indít. A nyertes résztvevők olyan nevekkel léphetnek fel egy színpadon, mint Fatboy Slim, a Headhunterz és Dj Chase & Status. A B4L fesztivál szervezői magyar, lengyel, cseh és szlovák DJ-ket várnak a megmérettetésre.

A verseny célja, hogy segítse a közép-európai régióban élő DJ-ket a nemzetközi hírnév megalapozásában. Azokat a versenyzőket várják, akik rendelkeznek 2016-os vagy 2017-es szettel a következő kategóriák valamelyikében: Drum n Bass, Techno, Breakbeat, House és EDM/Trance. Egy versenyző legfeljebb egy kategóriában indulhat.

A verseny regisztrációs időszakkal kezdődik 2017. június 1. és 12. között és párhuzamosan lehet a versenyzőkre közönségszavazás útján voksolni június 19-ig. Minden kategória legtöbb szavazatot szerző három versenyzője jut tovább a második fordulóba, ahol egy szakmai zsűri választja ki a nyerteseket. Az eredményhirdetésre várhatóan június végén kerül sor. A győztesek egy óra fellépési időt kapnak a fesztiválon, így nagy közönség előtt mutathatják be zenéjüket.

A szervezők elmondták, hogy a pályázathoz legalább 30, legfeljebb 60 perces szetteket várnak. A műveket Soundcloud vagy Mixcloud oldalra kell feltölteni. Jelentkezni a következő linkre kattintva lehet, valamint a verseny további szabályai is itt érhetőek el: b4l.marketing21.hu.

A Beats For Love a legnagyobb dance fesztivál Csehországban. A rendezvényt ötödik alkalommal rendezik meg július 5. és 8. között Ostrava mellett egy történelmi ipari parkban több mint 400 művész részvételével. A helyszín ipari létesítményei különleges hangulatot teremtenek, így a fesztivál folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend. A DJ verseny megvalósítását a Visegrad Fund támogatja