Zséda egy rózsaszín ködös dallal és klippel tér vissza !

Zséda

Az „Eperhold” a 2016 novemberében megjelent Kémia harmadik megjelenése, amelyet az „Óceán” és az „Adj még levegőt!” számok előztek meg. A habkönnyű szerelmes dalhoz egy profi táncos videó társult, amely a napokban debütált.

Az eperhold cím egy ritka, nagyjából 50 évente előforduló csillagászati jelenségre utal, amely során az égitest szó szerint rózsaszín ködbe borul. A dal a romantikus természeti jelenséget a szerelem légies, földöntúli érzésével hozza párhuzamba – így jött létre Zséda „Eperhold”-ja.

A fülbemászó számhoz egy bravúros klip is készült, amelyben két profi táncos játssza el szerelmük pillanatait. A klipben feltűnik Zséda is, aki a címadó eperhold előtt énekli el a legújabb dalát. A videó koreográfusa Túri Lajos, rendezője a hazai berkekben méltán elismert Indián.

Az énekesnő élőben is előadja legújabb albumának selymes, simogató számait, hiszen a nyáron nagyszabású nyári turnéra indul, amely részleteit majd Facebook oldalán közli hamarosan – addig is hagyjuk, hogy az „Eperhold” elbűvöljön minket! .