Megjelent Harry Styles saját nevére keresztelt albuma!

Harry Styles

Rengeteg rajongó várta, és végre eljött a nap: május 12-én megjelent Harry Styles debütáló lemeze, mégpedig CD-n és bakeliten is! A 10 dalt tartalmazó bemutatkozó lemez executive producere Jeff Bhasker volt, producerként pedig Alex Salibian, Tyler Johnson és Kid Harpoon segítette a Jamaicán, Londonban és Los Angeles-ben zajló munkálatokat.

Pár nappal az album megjelenése előtt jött ki Harry első videóklipje, a skóciai Isle of Skye szigetén forgatott Sign of the Times. A dal indította el egyébként az énekes szólókarrierjét: az áprilisi debütáláskor rögtön az első napon 84 ország slágerlistáján nyitott az első helyen, a netes találatok alapján 24 óra alatt pedig 2.2 millió hivatkozást gyűjtött be a sztár – Adele a Hello megjelenésekor egy nap alatt 1.5 millió említést generált a Twitteren, Styles viszont öt és fél óra alatt túlszárnyalta ezt a mennyiséget.

A Sign of the Times mellett a közönség megismerhette még az Ever Since New York és a Sweet Creature című felvételeket is. Az album szerzeményeiről Harry a következőket nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak: „Nem általános történetekről akartam írni. A saját sztorijaimat akartam dalokba foglalni, olyasmiket, amik velem történtek meg. Az volt számomra a legfontosabb, hogy őszinte legyek. Korábban erre még nem nagyon volt példa”.

A bemutatkozó albumra a következő dalok kerültek fel:
1. Meet Me In The Hallway
2. Sign Of The Times
3. Carolina
4. Two Ghosts
5. Sweet Creature
6. Only Angel
7. Kiwi
8. Ever Since New York
9. Woman
10. From The Dining Table