Varga Viktor életünk utazására invitál új dalával!

VargaViktor_Nagyutazas

A „Nagy utazás” címre hallgató életút-dal az énekes készülő nagylemezének beharangozója, amely egy kiforrottabb, őszinte, szívből jövő anyag lesz. Ha kíváncsiak vagytok az igazi Varga Viktorra, tartsatok velünk a nagy úton!

 

Varga Viktor 2009-ben került először reflektorfénybe a Csillag születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A különc fiúra hamar felfigyelt a szakma és a közönség egyaránt, és 2010-ben már meg is jelent első lemeze, rajta a  „Lehet zöld az ég…” című, kirobbanó sikerű dallal.  2011-ben újra meghódította a slágerlistákat „Szőkével álmodtam” című számával. A többszörös Fonogram-jelölt előadó 2013-ban új oldaláról mutatkozott be „Újratervezés” című felvételében.

Viktor zenéi egytől egyig slágerlistás szerzemények lettek, amelyek több milliós össznézettséget értek el YouTube-on. A különleges énekes 2017-ben végre új dallal jelentkezik, amely egyben következő, önéletrajzi ihletésű, saját szerzésű studióalbumának előfutára. Varga Viktor stílusa egy izgalmas egyveleg: a humor, a szenvedély, a tehetség és a művészet járja át a lényét, zenéjét és koncertjeit egyaránt.

A Nagy utazás című dal nemes egyszerűséggel az életről szól. „Az elmúlt években több helyen jártunk, a dal és a klip ötletét ezek az utazások ihlették. Az egyik legmeghatározóbb a szicíliai túránk volt: az Etna tetején álltunk és néztük a folyamatosan hömpölygő lávát. Olyan volt, mintha a Föld megszületésének lennénk a tanúi.”

A számhoz készült videoklipet is a természet uralja: a festői szépségű videót Pajor Kristóf forgatta Magyarország szemet gyönyörködtető tájain. „Úgy választottuk a helyszíneket, hogy ne lehessen egyből ráismerni, hogy hol is forgattunk. Vannak benne Toszkánára vagy Kanadára emlékeztető helyek, valójában minden másnak tűnik, mint ami. Gyönyörű országban élünk, igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy ezt megmutassam.”

A Nagy utazás a „Mi” munkacímű lemez első megjelenése, amely 2017 őszére várható. A sokszínű, személyes album valójában egy szerelmi vallomás Viktor párja felé, a lemez ugyanis különlétük alatt készült azzal a céllal, hogy visszahódítsa Cinthyát. Annyit elárulhatunk, hogy a küldetés sikeres volt: a most debütáló klipben már ketten vágnak neki a közös kalandnak.

Varga Viktor újult erővel tért vissza, és van egy olyan sejtésünk, hogy számos meglepetésre és pozitív csalódásra számíthatunk még a következő hónapokban! Nagy utazásra fel!

 

Hazai forgalmazó: Magneoton