Vastag Csaba megmutatta, hogyan telik egy napja.

Vastag Csaba es Bencze Attila

Tudta, hogy Vastag Csaba otthonához egy erdőn keresztül vezet az út? Vagy, hogy a népszerű énekes rendszeresen pattan biciklire? És azt, hogy egyik kedvenc hobbija a sütés-főzés és odavan a japán konyháért? Mindezek és még sok más érdekesség derül ki a Sláger TV műsorán hétfő este, a Bencze Házhoz Megy legújabb adásából.

A Bencze Házhoz Megy című szórakoztató műsor által a Sláger TV nézői betekinthetnek hazánk legnépszerűbb előadóművészeinek mindennapjaiba. A következő részben Bencze Attila műsorvezetőnek ismét különleges élményben lehetett része, amikor Vastag Csaba engedte be őt otthonába. Az együtt töltött nap igen tartalmasra sikerült: Csabáék bicikliztek, bevásároltak, szusit ebédeltek, próbára mentek, majd este bulit is rendeztek az énekes otthonában. Eközben régi barátként beszélgettek, amelynek során néhány izgalmas téma is terítékre került. A hétfő esti adásban a nézők mindezek mellett az énekes legnépszerűbb slágereit is meghallgathatják majd a Sláger TV műsorán.

Vastag Csaba külvárosi házához egy erdőn keresztül vezet az út: olyan hely ez, ahol kicsit elbújhat az ember, madárcsicsergés és hívogató terasz fogadja a látogatót. „Mivel szinte egy nyitott könyv az életem, így szeretem, hogy legalább egy pici szegmens csak az enyém” – árulta el az énekes, aki biciklizni hívta a Sláger TV csapatát és megmutatta nekik a környéket.

A tekerés mellett az énekes másik kedvenc hobbija a sütés-főzés. Főként magyar, olasz és japán ételeket szokott készíteni: van, hogy receptből, de az is előfordul, hogy maga találja ki azt. Csabát egy kis vásárlással sem lehetett zavarba hozni: magabiztosan mozgott kedvenc üzletében. Ezt követően Bencze Attilát ebédelni vitte kedvenc törzshelyére, ahol szusiválogatást is kóstoltak. Útközben az énekes azt is elmesélte, hogy élete nagy részét az autóban tölti, ami egy „szentély” is számára, ahol alkotni szokott. „Gyakran eszem a kocsiban, vagy innen intézem az ügyeimet. A nomád életforma már-már a részemmé vált, ugyanis 25 éves koromig csak egy bőröndöm volt az ágyam mellett, abból éltem. Úgy éreztem, nem akarok megállapodni, így nagy lépés most már az is, hogy egyáltalán lakom valahol” – árulta el nevetve az énekes, aki egy gyors próbára is meginvitálta a Bencze Házhoz Megy stábját.

A tartalmas napot Vastag Csaba egy kis bulival zárta: barátait látta vendégül otthonában, akikkel közösen pizzát készítettek vacsorára, a jó hangulatot pedig gitározással fokozták