Snakehips & MØ: Sose hagyj el egy dán énekesnőt!

Snakehips and MR

A britek egyik legígéretesebb producer duója Dánia legjobban futó énekesnőjével egyesítette erőit – így született meg a “Don’t Leave” felvétel a Snakehips és előadásában!

Az új szerzemény azonnal megalapozza az új esztendőt a Snakehips számára, és hát a két brit srác 2016 miatt sem nagyon panaszkodhatott. Először Tinashe és Chance The Rapper közreműködésével megalkották a platina eladásokat hozó “All My Friends” nótát, majd pedig ZAYN énekével rögzítették a “Cruel” dalt, amelynek a klipje átlépte a 20 milliós megtekintést a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. Oliver Lee és James Carter népszerűsége a turnédátumaikban is visszaköszönt: olyan fesztiválokon biztosíthatták a talpalávalót, mint a Coachella, a Lollapalooza vagy a Glastonbury, de felléptek az Egyesült Államok, Ausztrália, Európa és Ázsia számos pontján is.

A dán szőkeség, , ugyancsak nem tétlenkedett a tavalyi évben: az énekesnő a Major Lazer kedvenc vendégénekesévé lépett elő, és az olyan slágerek, mint a “Lean On” és a “Cold Water” az egész világgal megismertették a nevét. Ezek után nem volt csoda, hogy az olyan saját dalait, mint a “Final Song” és a “Drum” is nagy örömmel üdvözölte a közönség. Arról már nem is beszélve, hogy egybehangzó vélemények szerint adta a 2016-os Sziget Fesztivál egyik legforróbb hangulatú koncertjét. Az északi lány jelenleg gőzerővel dolgozik a második albumán, amelynek a megjelenését 2017-re ígéri.