AMI BENNED LÜKTET – Megjelent az új Griffins videoklip

The Griffins

A napokban mutatta be a Griffins legújabb, „Ami benned lüktet” című dalát, melyhez videoklip is forgott. Az anyag azért is érdekes, mert ebben a dalban debütál a banda új reppere, Hoffman Gábor.

Az „Ami benned lüktet” folytatja az előző, márciusban debütált „Se ruha, se levegő”  című dal által képviselt zenei irányvonalat, melyben a csapat kezdi igazán megtalálni azt a stílust, amiben jól érzi magát és ami igazán jól áll neki. A nótában a rockos riffek és a popos refrén dallamok keverednek a sampleres reppes verzékkel. Az összhang mégis inkább a pop felé hajlik, ami a banda célja is volt.

A videoklipben szereplő „rádiófej” karakter a zenekar logoját formázza meg, ezzel a zenekart szimbolizálja.A repper váltás és a dal „lazább” összhangja miatt az anyag megosztóra sikeredett, amire a zenekar már a megjelenés előtt számított és nem bánja, hiszen az „Ami benned lüktet” annak a dalcsokornak a része, aminek következő darabjai már készülőben vannak és melynek következő darabját a tervek szerint tavasszal mutatja be a zenekar videoklippel. Színes, de mégis egységes anyag a cél, melybe a most debütált nóta tökéletesen beleillik és amely a populárisabb témák kedvelőinek igényeinek kielégítésére hivatott.

Jelenleg a zenekar gőzerővel készül a 2017-es koncertekre és azon dolgozik, hogy a következő dalt minél előbb megmutathassa követőinek.

A videoklip itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=0B1Hyf38zw0

Griffins facebook: https://www.facebook.com/thegriffinsband/