Vezér díjátadó buli Koalabell és Tom Balard Band koncertekkel

Sláger Tv

Elérkezett a Sláger TV klipversenyének döntője: december 6-án végre kiderül, hogy ki nyerte a 7 Vezér című műsor versenyét. A díjátadón kihirdetik a zsűri által választott első helyezettet és a nézők részéről megszavazott közönségdíjas produkciót is. A színpadon bemutatkozik néhány versenyző, illetve az este folyamán egy különleges duettre is sor kerül Tarján Zsófi (Honeybeast) és Czutor Zoltán (Belmondo) előadásában. Az estét a Koalabell és a Tom Balard Band koncertje színesíti, majd DJ Gonda szolgáltatja a talpalávalót.

Időpont: 2016. december 6. (kedd) 20.00.

Helyszín: Gozsdu Manó Klub, VII. Király utca 13. (Gozsdu udvar)

Program:

20.00 Díjátadó, videoklip vetítések

21.00 Koalabell és Tom Balard Band koncert

23.00 DJ Gonda

A verseny döntőjébe jutott és meghívott zenekarok a következők: #yeahla ft. Eszes Viki, Andrew, Arizóna, Ed Is On, Gabrieli, Hollywood Project, Intimfazonok, Koalabell, Köles Eliza, PSD, Szatmári Juli, The Immigrants, Tom Balard Band

Minden érdeklődőt szeretettel várnak egy jó mikulás napi bulira a 7 Vezér klipverseny zsűritagjai: Tarján Zsófia énekesnő, Czutor Zoltán zenész-énekes és a 7 Vezér műsorvezetője, Fái András, a Sláger TV producere és Bódy Zoltán, a Sláger TV zenei főszerkesztője.

A rendezvény INGYENES! További információkat az esemény Facebook oldalán talál

https://www.facebook.com/events/973062896132380/