Lions Head: az oroszlán feje mindent lát!

Lions Head

Két nyári sláger, több mint 5 millió stream, egy teltházas klubturné és egy nagyon várt bemutatkozó album: röviden így foglalható össze minden aktualitás Lions Head, azaz polgári nevén Ignacio Uriarte háza táján. Az amerikai énekes érzelmes gitárdallamokat vegyít táncolásra késztető ütemekkel, a szövegekhez pedig az életből meríti az ihletet, és egyenesen a hallgatói szívét célozza meg.

Nincs ez másként az új dalánál sem: a “See You” egy igazi road movie a nyárról, a szerelemről és a vágyakozásról. Arról, hogy az utazások során kötött ismeretségek örömet okoznak, de közben fájnak is, mert tudod, hogy hamarosan búcsút kell vennetek egymástól. Ignacio a pillanatról énekel, ahogy a kalandok sorozata egyetlen nagy emlékké áll össze.

Lions Head előző dala, a “When I Wake Up” gyorsan bekerült az iTunes Top 40-es listájára és a német rádió Top 20-as slágerlistájára, de az Európai rádiós listán is a Top 40 közelében találjuk meg; de olyan országok slágerlistáira is “bekéredzkedett”, mint Ausztria, Portugália, Spanyolország, Svédország – vagy éppen Magyarország! Lions Head bemutatkozó albuma “LNZHD” címmel november 4-én jelenik meg, és 12 dalt tartalmaz majd.