Pordán Petra új feladatot kapott a Sláger TV-n

Leo-Petra

Pordán Petra a Halló, Angyalok! mellett új feladatot kapott a Sláger TV-nél: szeptembertől a megújult Zeneposta kívánságműsorban már tőle is kérhetik kedvenc dalaikat a nézők. A pénteki különleges két órás élő adásban Petra és Nagy Zsolt Leo nemcsak üzeneteket továbbítanak, hanem mindig kiveséznek egy aktuális témát is.

 

Szeptemberben a Zeneposta is megújult a Sláger TV-n: Nagy Zsolt Leo és Andrejszki Zoltán kívánságműsorához Pordán Petra is csatlakozott. Péntekenként két órás élő műsorral várják a nézőket, akik telefonon, e-mailben és a közösségi oldalon kérhetik kedvenceiket. Hétvégenként pedig hazai sztárok is segítik a munkát: szeptember 24-25- én az Első Emelet frontembere, Patkó Béla Kiki és a Happy Gang együttesből ismert Kori lesz a vendég.

 

„Nagyon örülök, hogy a Halló, Angyalok! mellett a Zeneposta vezetésével is megbízott a Sláger TV, mert nagyon szeretem az élő kívánságműsorokat” – mesélte Pordán Petra, akinek bár ebben a műfajban sokévnyi rutinja van, néha még sikerül őt is meglepni. „Régebben egy betelefonáló férfi arra kért, hogy hívjam fel a barátnőjét, és kérjem meg számára élő adásban a kezét” – nosztalgiázott a műsorvezető, akit váratlanul ért ez a kérés, de végül sikeresen teljesítette a feladatot.

 

„Először dolgozunk együtt Leoval, de a párosunk már az első adástól kezdve jól működik. A Zenepostában minden pénteken élő adásban feldobunk egy sokakat érintő témát, amelyről megkérdezzük a telefonálókat is: egyszer például az idegesítő szomszédokat veséztük ki, a következő adásban pedig a férfi-női szerepek egy párkapcsolatban lesz a téma. Leo nagyon jól kérdez, így képes arra, hogy olyasmit is kiszedjen a telefonálókból, amit nem is terveztek elmondani. Az egyik néző például elmesélte, hogy 35 éve házasok a feleségével és nagyon szeretik egymást. Öröm volt hallgatni” – tette hozzá a csinos műsorvezető, aki szerint Leoval való gyakori véleményellentétük és személyiségbeli különbözőségük még érdekesebbé teszi az adás alakulását.

 

 

Zeneposta hétfőtől csütörtökig és hétvégén 12.00 – 13.00 között, élő adás pedig péntekenként 12.00 – 14.00 óra között a Sláger TV műsorán!