Levon Vincent az A38 hajón!

Levon Vincent

NVC: Levon Vincent

2016. május 21. – A38 Hajó

Ha House zenéről beszélünk, New Yorkban egy fajta reneszánszról van szó az elmúlt pár évben, és a mozgalom egyik fő képviselője Levon Vincent.

Levon a Texas állambeli Houstonban született, a keleti parton nevelkedett és most Berlint nevezi az otthonának. Igazi magának való zseni, majdnem az összes 12” kiadványát saját gondozásban jelentette meg. Hozzá köthető a MoreMusic NY, Novel Sound és a Deconstruct lemezkiadók is.

Nyers ütemeinek köszönhetően viszont hamar közönségre talált olyan veteránokban például, mint Craig Richards és Marcel Dettmann a Berghain-ból és a nagyközönségtől is egyre nagyobb elismertséget kapott.

Karrierjében a 2015-ös év hozta a teljes áttörést, mivel saját magáról albumával minden valamirevaló elektronikus zenei magazin kiemelten foglalkozott és az éves toplisták élbolyába került. Sikerének egyik receptje, a Resident Advisor szerint, hogy nagyon kevés producer csupaszítja le úgy a lelkét, mint ahogy Levon Vincent teszi. Zenéjét katarzis lengi körül, ez ő, ahogy megmutatja a világnak egy bonyolult, sőt fájó részét saját magának.

A lemeztracklist-jéhez felhasználta a macskája halálát, a saját tetoválásait és a Berlin utcáin élő drogfüggőket.

Szürke dallamai és kopottas ütemei egy homályosabb,szótlan igazságot fejeznek ki.

Helyszín: A38 Hajó (1114 Budapest, Petőfi híd, budai hídfő)

Belépő:
Elővételben: 2900 HUF
Helyszínen: 3400 HUF