Kygo – új dal a debütáló albumról!

Vége a várakozásnak: napjaink egyik legnépszerűbb DJ/producere május 13-án megjelenteti a bemutatkozó albumát!

A norvég Kygo, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a “Stole the Show“, a “Here For You“, a “Firestone” vagy a “Stay“, bejelentette, hogy május 13-án “Cloud Nine” címmel piacra dobja a debütáló lemezét. A hírrel egyidőben egy új dal is napvilágot látott, amiben a brit énekes, Labrinth közreműködik.

A csatolt e-card alatt meghallgathatjátok és letölthetitek a “Fragile” című dalt!

A “Fragile” először természetesen Norvégiában debütált, méghozzá a Senkfeld című televíziós műsorban. A friss felvétel egyébként némileg meglepheti Kygo rajongóit, hiszen a producer ezúttal ismeretlenebb vizekre kalandozott, lassított a tempón, és Labrinth hangjával együtt ez egy érzelmes és megkapó balladát eredményezett.

Kygo – polgári nevén Kyrre Gørvell Dahl – a “Cloud Nine” munkálatai során számtalan vendégművésszel dolgozott együtt, ami az északi zenész számára is izgalmas kihívás volt: “Nagyon izgatott vagyok, hogy végre beszámolhatok az első albumom érkezéséről. Gyakorlatilag az elmúlt 18 hónapom másról sem szólt, mint hogy a stúdióban dolgoztam a dalokon, és rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy seregnyi hihetetlenül tehetséges művészt sikerült bevonnom a lemez készítésébe. El sem tudom mondani, mennyire várom, hogy májusban mindenki hallhassa a végeredményt, de különösen annak örülök, hogy végre egy teljes albumot nyújthatok át a rajongóimnak, akiktől a legtöbb támogatást kapom” – fogalmazott a “Cloud Nine” érkezése kapcsán Kygo.

A DJ március végén máris Európa turnéra indul, amelynek bécsi bulija április 7-én lesz a Gasometerben.