Bemutatkozik az R Stars

R Stars - Glass CD borító / Cover.

HEllo! Mi vagyunk az R Stars. Velünk a Zene Energiája.

Bár korábban összetörtünk… ennek ellenére mégis csak töretlenül és csak előre és a Zene Energiájával, ami boldoggá tesz bennünket, mert valódi örömöt okoz. A munka és annak megérdemelt gyümölcse. Hangulatok, mosolyok, pillanatok, emberek, akikkel soha nem találkoztunk és mégis…. Alázat, el és megismerés, tisztelet, amely a zenéhez hasonlóan összekapcsol minket.

Ez az igen emelt szintű rezgésszám, nekünk a munka valódi gyümölcse.  A MI esetünkben a Bodza is mivel a ZENei Energiáinkat Egyesítve 1Másra találtunk a Rise NRG-vel. 😉

 

Itt szeretnénk nekik megköszönni a bizalmat, hogy a TV2 Rising Star produkciójának címadó szponzora esélyt és bizalmat szavazott nekünk. Ragyogó és letisztult csapatról van szó, tiszta és érthető üzenettel és lehetőségekkel…fekete vagy fehér, de egy kicsit Arany is. Csillagok ők az éjszakában és a CBA polcain is… tiszta Star Wars, csak keresd az Arany Csillagot és engedd szabadjára a ZENe Energiáját, ahogy MI is 🙂

Visszatérő dalunkat, feltámadásunkat elsőként a Music Fm hallgatói élvezhették. A Music Killers fenegyereke áldozott Ránk kis figyelmet az EDM Oltárán :DKöszönhetjük Newiknak, aki 2014 után idén is lehet az Év Mainsteram Dj-yeah!Igen az Ő Top 5. kedvence közé kerültünk :)TOP 5 TRACKLISTA – 2015.09.25.

Gregori Klosman – Red Lights (Brendiee & D Session Bootleg)
Garmiani vs Cash Cash-Nomad Take Me Home (The Chainsmokers Edit)
HI-LO – Wappy Flirt (Original Mix)
R Stars – Glass (Original Version)
Droplex – Leave the lights on (Original mix)

Az előzményekről…

Réges-régen egy messzi galaxisban…volt egyszer EGY OrgazmiXound. A sors iróniája, hogy Első daluk a Crank, melyben Bakó Norbert is közreműködött pont nem Magyarországon jelent meg…a rengeteg magyar együttműködést követően a teljesség igénye nélkül:

Cosombolis, Mc Ducky (Emergency House), Cseke Katinka (TV2 Jóban Rosszban), Bozsek Márk (Barátok közt), Révi Sándor (Sunny), Anti Fittnes Club, Discosa, Vidoven, Motiva Zenekar, Larry Hangman, Gabriello Müller (a Fiesta, a Padödő dalszerzője), Pacsai Márk ( Kállay Saunders, Kustánci Lia, California Ave), Krajcár Péter (Szeifert, Vidoven, Kállay Saunders), Fernando Szauter, Dred és Doris, Daavid, Sophistic (Eurovíziós dalfesztivál), Letray Ákos, Czutor Zoltán (Belmondo zenekar), Starraiders B. Brothers, Dj Miller (Rise Fm), Newik (Starwhores, Music Killer)

Több külföldi megjelenés után, mint pl. 2012-ben Brooklyn Bounce & OrgazmiXound Progressive Attack számtalan válogatáslemezen is megjelentek.

De ott volt a dal aMI 3 hellyel is maga mögé utasította még Stefano Noferinit is… Andrewboy óta talán az első NÉP-TECH-DAL, Még azt mondják nem illik, a MAGyar vircsaft a tengeren túlra jutott…California Dj Tunes Top 100 Tech house listáját vezette velük és Együtt és részt vett a  No.1 Produkcióban Majzer Péter (Slo, DC 10 Rec. és remixer) ! Legutóbb a világhírű Metallica Nothing else matters c. rock klasszikusát vették elő, melyet Balázs Olivér énekelt újra. Végül aztán, a célból jött a Svédországból Ola-val, hogy a Viva Comet és a Class Fm külföldi sztárvendége legyen, a közös és gyümölcse ez esetben sem maradt el (Sony/Sweet Beat Music).

Elérkeztünk a MOST-hoz, amikor is egyre hatalmasabb a két alapvetően “vidéki srác” ZENei Energiája.

Ha készen állsz ezen rezgések befogadására és velük Együtt zúznál akkor… Rajta! Eljött a Te időd !

Ilyen Csillagállás, aminek tanúja lehetsz, csak ritkán van! Idegenek mégis ismerősek már valahonnan ez az R Stars…

Tiszteletpéldány Besey B. Remixéből: http://www39.zippyshare.com/v/JcHg7SG8/file.html

Rádiós interjú, az Út lényege: https://soundcloud.com/randg/94-5-fehervar-radio-interju-glasssssradio Köszönet Kalocsay Misinek!

Most pedig megtisztelnél bennünket, ha ráfülelnél a legutóbbi dalunkra, amely a G, Musicnál jelent meg.

Beatport: https://pro.beatport.com/release/glass/1567687 Köszönet Spigiboynak!
FB: https://www.facebook.com/rstarsmusic Kövér “like”, ha tényleg tetszik! 😉

Végül a Zene Energiája és a Képzelő erő legyen veletek, tegyetek úgy, mint Luke Soundwalker…Wtf…a’mmeg ki lehet? Valami zene Jedy?….. mondom képzelő ERŐ, különben a Zene BiroDALom visszavág! 😀

Richie és Rocco azaz mára az R Stars!

Zeneihirek.hu: A srácok múltban elért sikerei vetíthetik előre a jövőjüket, ahogyan a mellékelt ábra mutatja: Ha ők mindent nem is tesznek “fel” érte, mivel a YouTubon található zenéiket sem ők publikálták a videómegosztón.

Rise NRG Drink - A zene energiája.

Kapcsolódó cikkek: